ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ρέθυμνο: Δέκα συλλήψεις για εγκληματική ομάδα με απάτες σε κτηνοτροφικές επιδοτήσεις και διακίνηση ναρκωτικών
Σε συναγερμό τέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία στην Πάτρα, μετά τον απαγχονισμό νεαρού, κοντά στο γήπεδο της Παναχαϊκής.
Ο 40χρονος φέρεται, σύμφωνα με το thebest, να έβαλε τέλος στην ζωή του, δημιουργώντας αγχόνη με το καλώδιο ρεύματος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα του ήταν αυτή που τον βρήκε νεκρό λίγες ώρες μετά την πράξη του και ειδοποίησε σοκαρισμένη την Αστυνομία.
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον 40χρονο στην αυτοκτονία με τόσο τραγικό τρόπο.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.