ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμη κι ο σκληροτράχηλος Πούτιν μπορεί να έχει ένα ατύχημα στα σπορ. Ο Ρώσος πρόεδρος που αρέσκεται τόσο πολύ να επιδεικνύει τις επιδόσεις του στα αθλήματα είχε ατύχημα στη διάρκεια αγώνα τζούντο με τον Ρώσο Ολυμπιονίκη Μπεσλάν Μουντράνοβ.
Ο αγώνας έγινε μετά την τριμερή συνάντηση για τη Συρία με Ιρανούς και Τούρκους αξιωματούχους στο Σότσι.
Ο Ρώσος πρόεδρος συμμετείχε με την εθνική ομάδας της Ρωσίας στο τζούντο, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Ρώσος Ολυμπιονίκης τον τραυμάτισε στο δάχτυλο.
Μιλώντας με δημοσιογράφους για το περιστατικό, ο Πούτιν δήλωσε ότι ο αθλητισμός τον βοηθά να φτιάχνει τη διάθεσή του.
https://youtu.be/hooEYhq96dU
«Είναι μια ευρέως γνωστή πραγματικότητα: το επίπεδο της αδρεναλίνης αυξάνεται στους ανθρώπους που γυμνάζονται, έτσι η διάθεση βελτιώνεται και βλέπεις με διαφορετικό μάτι τον κόσμο γύρω σου. Θα μπορούσα ενδεχομένως να πω ότι σε βοηθάει να γίνεσαι ‘αληθινός’» δήλωσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πούτιν σε Ερντογάν: Ευελπιστούμε σε συνέχιση της συνεργασίας για την ασφάλεια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρωσία: Στο πλευρό του Νίκολας Μαδούρο ο Πούτιν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενό του Ορμούζ: Λιγότερες από 20 διελεύσεις εμπορικών πλοίων το σαββατοκύριακο
- Καιρός: Σε κλοιό καύσωνα η χώρα – Έως 42 βαθμούς η θερμοκρασία
- Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει η κυβέρνηση – Τα μηνύματα Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο
- Τι θα γίνει με τους Patriot, οι αποκαλύψεις του Πιέρρ, η συμμορία της μιζέριας, ο εφιάλτης των «50», τα… μήλα των πολιτικών, ο Αδωνις και η γαστρεντερίτιδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.