• Κοινωνία

    Ο πολυμήχανος δραπέτης: Πώς έκανε επί 17 χρόνια καριέρα παρουσιαστή και τραγουδιστή μέσα στη showbiz

    • NewsRoom


    Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τον επί 17 χρόνια δραπέτη που είχε δική του εκπομπή σε κανάλι της Κρήτης και παρίστανε τον τραγουδιστή, τον γιο της Κορίνας Τσοπέη και τον κουμπάρο του Ανδρέα Μπάρκουλη.

    Ο 45χρονος βαρυποινίτης βγήκε από τις φυλακές Αλικαρνασσού στην Κρήτη το 2002 και δεν επέστρεψε ποτέ. Όλο αυτό το διάστημα μέχρι σήμερα εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες παριστάνοντας τον δημοσιογράφο παρουσιαστή, τον επιχειρηματία και τον συγγενή πολιτικού προσώπου, έκανε δεύτερη φωνή σε μεγάλα ονόματα του τραγουδιού, γύριζε βίντεο κλιπ με δικές του επιτυχίες, ενώ συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές ως… ανταποκριτής διεθνούς ενημερωτικού δικτύου!

    Ο «φανταστικός» γιος βουλευτή έγινε τραγουδιστής

    Ο πολυμήχανος φυγάς βρέθηκε στο κελί για απάτες, καθώς παρίστανε στα θύματά του τον γιο βουλευτή. Επίσης, τα 17 χρόνια που βρισκόταν ελεύθερος έκανε τον γιο της Κορίνας Τσοπέη, τον κουμπάρο του Ανδρέα Μπάρκουλη, αλλά και τον δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη. Με την ιδιότητα του τελευταίου φαίνεται πως απέσπασε 100 ευρώ από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στο νησί.

    Άλλωστε, είχε αποκτήσει και τη δική του εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Κρήτης, όπου και φιλοξένησε δεκάδες ονόματα της ελληνικής showbiz όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, ο μεγάλος του πόθος ήταν να γίνει τραγουδιστής.

    Με το νέο καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, που αποτέλεσε παράλληλα και κάλυψη για να γλιτώσει τη σύλληψη, ηχογράφησε τραγούδια που ανήρτησε στο YouTube. Παράλληλα, πλάσαρε τον εαυτό του ως μάνατζερ άλλων ιδιαίτερα γνωστών προσώπων.

    Η αρχή του τέλους

    Η αρχή του τέλους για την καριέρα του ήρθε το απόγευμα της Κυριακής στην Ομόνοια, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για έλεγχο.

    Βέβαια ο ….διάσημος δημοσιογράφος και συνάμα τραγουδιστής, είχε στην κατοχή του ταυτότητα, η οποία όμως ήταν πλάστη και κατά συνέπεια για να μην έχει μπερδέματα δεν την επέδειξε στους Αστυνομικούς.

    Μάλιστα ο διάλογος που ακολούθησε με τους Αστυνομικούς ήταν πραγματικά «σπαρταριστός», καθώς ο «διάσημος» προσπάθησε να πείσει τους ένστολους πως θα μπλέξουν εάν προσαγάγουν στο Τμήμα τις Ομόνοιας, έναν διεθνούς φήμης δημοσιογράφο και τραγουδιστή: «….ξέρετε ποιος είμαι εγώ;…εγώ δουλεύω ως δημοσιογράφος στο …. (ανέφερε διεθνούς φήμης ενημερωτική ιστοσελίδα με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ ανά τον κόσμο)…εάν τολμήσετε να με πάτε στο Τμήμα θα πέσουν τηλέφωνα και ξέρετε τι θα γίνει μετά».

    Βέβαια οι αστυνομικοί δεν «ίδρωσαν» από τις απειλές του και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα τις Ομονοίας για εξακρίβωση.

    Όταν πια πήραν αποτυπώματα, έμειναν έκπληκτοι, καθώς το σύστημα δακτυλοσκόπησης τον έβγαλε καταζητούμενο δραπέτη επί 17 έτη, ενώ παράλληλα αποκαλύφθηκαν αποφάσεις δικαστηρίων όπου ο 45χρονος είχε δικαστεί ερήμην για σωρεία απατών.

    Συγκεκριμένα ο 45χρονος είχε συλληφθεί στην Κρήτη το 1996, καθώς εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία σε τουριστικές περιοχές του νησιού, υποδυόμενος το γιο γνωστού βουλευτή, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες, στους οποίους υποσχόταν ρουσφέτια και προωθήσεις των αιτημάτων τους στο Δημόσιο.

    Οι αστυνομικοί του περάσαν χειροπέδες και την Δευτέρα τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών για να πάρει την άγουσα για τις φυλακές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρωτοφανές: Δραπέτης από το 2002 έκανε καριέρα τραγουδιστή, παρουσιαστή και δημοσιογράφου στην Ελλάδα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Big «ΣΥΡΙΖΑ» Business: Η κ. Ξεπαπαδέα είναι μέλος εταιρίας (του μπαμπά της) που παίρνει δημόσια έργα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Λευτέρης Πανταζής υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου



    ΣΧΟΛΙΑ