• Top Stories

    Τραγωδία στην άσφαλτο: Σκοτώθηκαν μητέρα, πατέρας και γιος στη Λαμία (video)

    • NewsRoom


    Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην παλαιά εθνική οδό στον Καραβόμυλο το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν μια μητέρα, ένας πατέρας και ο γιος τους βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα.

    Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαινε η οικογένεια του ιερέα από την Άνω Σπαρτιά του Δήμου Στυλίδας. Οδηγός ήταν ο 55χρονος εκπαιδευτικός Παπαδόπουλος Γεώργιος. Στη θέση του συνοδηγού ήταν ο 84χρονος ιερέας και πατέρας του, ενώ στο πίσω κάθισμα ήταν η παπαδιά ηλικίας 82 ετών. Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με το απορριμματοφόρο του Δήμου Ιστιαίας σκοτώθηκαν επί τόπου ο γιος και ο πατέρας, ενώ η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Κ.Υ. Στυλίδας και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamia Report, ο οδηγός ενός μπλε αγροτικού, που κινούταν προς Ράχες, αρχικά έβγαλε φλας και επιχείρησε να στρίψει. Την τελευταία στιγμή φέρεται ότι το μετάνοιωσε και βγήκε πάλι δεξιά, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου που ακολουθούσε να αιφνιδιαστεί. Για να αποφευχθεί η πρόσκρουση βγήκε στο αντίθετο ρεύμα πέφτοντας με δύναμη πάνω στο απορριμματοφόρο, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο.

     



    ΣΧΟΛΙΑ