• Top Stories

    Θρίλερ στη Γερμανία με τετράχρονο κορίτσι -κακοποιείται σε βίντεο στο «dark net»

    • NewsRoom


    Έκκληση στο κοινό για βοήθεια απηύθυναν αστυνομικές Αρχές στη Γερμανία,δημοσιεύοντας φωτογραφίες ενός μικρού κοριτσιού,το οποίο εμφανίζεται να κακοποιείται σε ένα βίντεο παιδικής πορνογραφίας,που αναρτήθηκε στο «dark net».

    Με αυτόν τον τρόπο ευελπιστούν να εντοπίσουν το κορίτσι ηλικίας περίπου τεσσάρων χρόνων και να βοηθηθούν από κάποιον πολίτη που ενδεχομένως να το αναγνωρίσει.

    Οι ερευνητές του Εγκληματολογικού Τμήματος της γερμανικής αστυνομίας ένωσαν πρόσφατα τις δυνάμεις τους με το Τμήμα Καταπολέμησης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να ανακαλύψουν την ταυτότητα του παιδόφιλου που εμφανίζεται να κακοποιεί (με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του) το κοριτσάκι, και να το γλιτώσουν από τα νύχια του.

    Τα βίντεο και οι φωτογραφίες του κοριτσιού εντοπίστηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο και οι Αρχές πιστεύουν (βάσει στοιχείων που δεν έχουν αποκαλύψει) ότι η κακοποίηση ξεκίνησε τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς.

    Τα μοναδικά πράγματα που είναι γνωστά για τη μικρούλα είναι τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής της εμφάνισης και το γεγονός ότι στα βίντεο ακούγεται να μιλά γερμανικά. Ωστόσο αυτά τα στοιχεία δεν έχουν οδηγήσει μέχρι σήμερα πουθενά, με αποτέλεσμα η έρευνα να συνεχίζεται και η αγωνία για το κοριτσάκι να μεγαλώνει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πύρινη κόλαση στη Ρωσία – Συνεχείς εκρήξεις αυτοκινήτων (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιμένουν οι Καταλανοί για την ανεξαρτησία – Aνένδοτος ο Ραχόι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διπλωματικός πόλεμος ΗΠΑ-Τουρκίας: Σταματούν την έκδοση βίζας



    ΣΧΟΛΙΑ