• Top Stories

    Στο θέατρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα


    Στιγμές χαλάρωσης πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Το ζεύγος παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση «Ο Φάρος», με σκηνοθέτη τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

    Εμφανώς ευδιάθετοι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του συνομίλησαν με άλλους θεατές της παράστασης, ενώ μαζί τους ήταν και ένα φιλικό ζευγάρι.

    Έξω από το θέατρο υπήρχαν και άλλα γνωστά πρόσωπα όπως η τομεάρχης Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.  Με τη λήξη της παράστασης ο κ. Μητσοτάκης και οι παρέα του βρέθηκαν στα παρασκήνια προκειμένου να συγχαρούν και να συνομιλήσουν με τον σκηνοθέτη και τους υπόλοιπους συντελεστές.

     «Ο Φάρος»,  είναι μια μαύρη κωμωδία του Κόνορ Μακφέρσον που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Συμπρωταγωνιστές είναι ο ίδιος ο σκηνοθέτης, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο Νίκος Ψαρράς και ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος.

    Όσον αφορά στην υπόθεση, διαδραματίζεται παραμονή Χριστουγέννων, στο υπόγειο ενός σπιτιού, σ’ έναν παραθαλάσσιο οικισμό στα βόρεια του Δουβλίνου. Και ενώ έξω μαίνεται η καταιγίδα, τέσσερεις φίλοι κι ένας μυστηριώδης ξένος περνούν τη νύχτα γιορτάζοντας με τον τρόπο που ξέρουν: παίζοντας χαρτιά και πίνοντας.

    Ο Σάρκυ έχει επιστρέψει μετά από καιρό, για να προσέχει τον Ρίτσαρντ, τον μεγαλύτερο αδελφό του, που τυφλώθηκε πρόσφατα. Στη γιορτινή βραδιά είναι μαζί τους ο Ιβάν κι ο Νίκυ, φίλοι αδελφικοί, στο ποτό και τις αποτυχίες της ζωής. Κι ένας ακόμη απρόσκλητος επισκέπτης, ο κύριος Λόκχαρτ, που κανείς δεν τον γνωρίζει, ενώ εκείνος μοιάζει να γνωρίζει πολλά. Ενώ η νύχτα βαθαίνει κι η καταιγίδα θριαμβεύει, οι πέντε άντρες θα παίξουν μέχρι το τέλος, ποντάροντας όλο και περισσότερα: μια πιθανότητα να ξεφύγουν απ’ το παρελθόν τους. Και μια τελευταία ευκαιρία να σώσουν την ψυχή τους.



    ΣΧΟΛΙΑ