• Top Stories

    Προσοχή! Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία-Η πρόγνωση του Σ. Αρναούτογλου

    • NewsRoom
    καιρός


    Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την επερχόμενη κακοκαιρία! H επιδείνωση του καιρού θα είναι ραγδαία και θα πρέπει να προφυλαχτείτε.

    Ο Σάκης Αρναούτογλου, μεταξύ άλλο στην ανάρτηση του αναφέρει πως «Οι άνεμοι θα αγγίξουν τα 5-6 και τοπικά και τα 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα πέσει στα αρχικά στα δυτικά και βορεια και μέχρι το βράδυ και στην υπόλοιπη χώρα. Την Τρίτη και την Τετάρτη αξιόλογες βροχές θα πρέπει να επηρεάσουν το συνολο της επικράτειας».

    Δείτε την σχετική ανάρτηση με τον σχετικό χάρτη:

    Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το σκηνικό του καιρού θα διαμορφωθεί ως εξής:

    Τη Δευτέρα (23.10.2017)

    Αρχικά το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι η Πελοπόννησος, η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία. Από το απόγευμα και μετά, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η Κρήτη και οι ανατολικές Κυκλάδες.

    Την Τρίτη (24.10.2017)

    Η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην αρχή της ημέρας η Κρήτη και η ανατολική Μακεδονία. Προς το βράδυ και πάλι η ανατολική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), τα υπόλοιπα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανόν τη νύχτα οι Σποράδες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι από αύριο



    ΣΧΟΛΙΑ