• LIFE&STYLE

    Αυτή είναι η Miss Universe 2018 – Σε ποια θέση βρέθηκε η Ιωάννα Μπέλλα (video)

    • NewsRoom
    κατριονα-γκρει

    Κατριόνα Γκρέι, Miss Universe 2018


    Στην Μπανγκόκ πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή, τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss Universe 2018 με την καλλονή Κατριόνα Γκρέι από τις Φιλιππίνες να λαμβάνει τον τίτλο. Η 24χρονη Κατριόνα έχει ρίζες από την Αυστραλία, ενώ πρόκειται για την τέταρτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού που κατακτά το στέμμα κοπέλα από τις Φιλιππίνες. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η πανέμορφη Ταμάριν Γκριν από τη Νότια Αφρική και στην τρίτη η Στέφανι Γκιουτιέρε από την Βενεζουέλα. Η Ελληνίδα Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και βρέθηκε εκτός 20άδας.

    Μάλιστα, λίγες ώρες πριν τα καλλιστεία, η Ιωάννα Μπέλλα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της για την ψυχολογία της και τον τρόπο που την έχουν επηρεάσει συναισθηματικά όλα όσα λέγονται στην Ελλάδα για εκείνη, ειδικά μετά το ατυχές περιστατικό και το σάλο που δημιουργήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις της στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

    «Ψυχολογικά τις τελευταίες ημέρες είμαι καλά, όταν είχε γίνει αυτός ο ντόρος στην Ελλάδα κι εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου δεν ήμουν καλά. Ήμουν ένα ράκος! Δεν έδωσα το 100% εδώ που βρίσκομαι, αντί να το ζω και να περνάω τέλεια, έκλαιγα συνεχώς. Μέχρι και υπεύθυνοι με καταλάβαιναν και με ρώταγαν αν είμαι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    μπελλα
    Ιωάννα Μπέλλα

    Εκτός δεκάδας έμεινε και η transgender διαγωνιζόμενη από την Ισπανία, Άντζελα Πόνσε.

    Ποια είναι η Κατριόνα Γκρέι

    Η πολυτάλαντη Κατριόνα Γκρέι είναι τηλεπαρουσιάστρια, μοντέλο, τραγουδίστρια, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε θεατρικές παραστάσεις στη χώρα της.

    Η μελαχρινή καλλονή γεννήθηκε στο Κουίνσλαντ από Αυστραλό πατέρα και Φιλιππινέζα μητέρα. Αφού τελείωσε το λύκειο στην Αυστραλία, μετακόμισε μόνιμα στη Μανίλα, όπου ξεκίνησε την καριέρα της στη σόουμπιζ.

    Στις συνεντεύξεις της στο πλαίσιο του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe, είχε προκαλέσει αίσθηση τασσόμενη υπέρ της αποποινικοποίησης της ιατρικής κάνναβης και του κινήματος MeToo.

    Είναι ανύπαντρη, ωστόσο τους τελευταίους μήνες διατηρεί σχέση με το μοντέλο Κλιντ Μποντάντ.

    Κατριόνα Γκρέι, Miss Universe 2018
    Κατριόνα Γκρέι, Miss Universe 2018

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτοί είναι οι νικητές του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η… απολογία της Ιωάννας Μπέλλα: Με αιφνιδίασε ο Αρναούτογλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το χαστούκι στις γυναίκες και η αθωότητα της Καινούργιου, της Σκορδά και του Αρναούτογλου



    ΣΧΟΛΙΑ