ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεωργιάδης: Πρόσφερε μελομακάρονα σε εργαζόμενους στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» που διαμαρτύρονταν
Δριμεία επίθεση εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή τις αποκαλύψεις της ΠΟΕΔΗΝ για την παρουσία ύποπτων βακτηρίων στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου».
Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, γράφει: «ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ γιατί η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως….. (Και εσείς βάλτε την ΠΟΕΔΗΝ να βρει πανούκλα και πυρετό των βραχωδών Ορεων στο περιστέρι….)».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.