• Top Stories

    Νέα επίθεση Πολάκη στη Δικαιοσύνη για την απόφαση για την Ηριάννα – Τι έγραψε στο Facebook

    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός Υγείας


    Η νέα αρνητική απόφαση των δικαστών αναφορικά με την αναστολή της ποινής που έχει επιβληθεί στην 29χρονη Ηριάννα Λ. και τον 33χρονο Περικλή προκάλεσε για μια ακόμα φορά την οργή του αναπληρωτή Υγείας, Παύλου Πολάκη. 

    Με ένα νέο του μήνυμα στο Facebook, o Παύλος Πολάκης επιτίθεται για μια ακόμα φορά εναντίον της Δικαιοσύνης, σχολιάζοντας την απόφασή των δικαστών. Ο αναπληρωτής υπουργός κάνει λόγο για «ολόστραβη» δικαιοσύνη, ένα τμήμα της οποίας, όπως υποστηρίζει «εξυπηρετεί σχέδιο».

    Αναλυτικά η ανάρτηση του Π. Πολάκη:

    «Δεν είναι ΤΥΦΛΗ!!!! Είναι ολοστραβη και εξυπηρετεί σχέδιο …..(ένα τμημα της σοβαρό). Αν ήταν Ακης ,Χριστοφοράκος,στέλεχος της νοβαρτις,λαμόγιο που πήρε μίζες θα ήταν έξω ……», ανέφερε ο κ. Πολάκης.

    Λίγη ώρα μετά τις 11 το βράδυ ο Παύλος Πολάκης, επανήλθε, με νέα επίθεση εναντίον του Εισαγγελέα της υπόθεσης, καθώς εκείνος ήταν που πρότεινε στο Δικαστήριο την απόρριψη της αίτησης των δύο νέων ανθρώπων. Έγραψε λοιπόν ο αναπληρωτής υπουργός:

    «Πεσμου Κυρ-εισαγγελέα (Γεράκη): Πότε κοιμήθηκες πιο ανάλαφρα; Όταν αναβλήθηκε η δίκη για τη Ζημενς επειδή δεν είχε μεταφραστεί το βούλευμα ή σήμερα που κράτησες στη φυλακή την Ηριάνα και τον Περικλή;;;;;;;;».

    Μάλιστα,  ο αναπληρωτής υπουργός αναγκάστηκε να δημοσιεύσει την ανάρτησή του δύο φορές, καθώς υπέπεσε στην γκάφα να μπερδέψει το όνομα Περικλής με το όνομα Παντελής!

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ηριάννα: Στο Σύνταγμα συγκεντρώνονται οι υποστηρικτές της – Σε εγρήγορση η αστυνομία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη φυλακή παραμένουν Ηριάννα – Περικλής – Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αποφυλάκισης

     



    ΣΧΟΛΙΑ