ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που διαπράχθηκε σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στο μετρό του Λονδίνου, όμως μετέδωσε το πρακτορείο προπαγάνδας της τζιχαντιστικής οργάνωσης Amaq.
Το περιστατικό με την έναρξη ενός αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού έλαβε χώρα στη στάση Parsons Green στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.Οι συρμοί στο σημείο ακινητοποιήθηκαν και τα δρομολόγια σταμάτησαν. Σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό, 29 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι έχοντας υποστεί εγκαύματα αλλά και αρκετοί κατά την αναστάτωση που επικράτησε μετά την έκρηξη.
Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι βρετανικές αρχές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 29 άνθρωποι, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο δισεκατομμυριούχος της H&M οδηγεί αθόρυβα την εταιρεία προς την έξοδο από το χρηματιστήριο
- Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της Wall Street από το φορολογικό νομοσχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ
- Η μάχη των Εμπειρίκων: Πώς η κληρονομιά του πατέρα έγινε δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στις αδερφές σε Παναμά, Λονδίνο και Νέα Υόρκη
- Ευάγγελος Πιστιόλης: Οι τολμηρές επιχειρηματικές ναυτιλιακές επιλογές τον ωθούν πάντα ψηλότερα
