• Top Stories

    Δολοφονία στα Πατήσια: Στο φιλικό περιβάλλον της 32χρονης στρέφονται πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας

    • NewsRoom
    Πατήσια


    Στο φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, στρέφονται πλέον οι συνεχείς έρευνες της αστυνομίας. Η άτυχη κοπέλα που δολοφονήθηκε με αγριότητα χθες το απόγευμα, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών και ο θάνατος της έχει συγκλονίσει τον κόσμο.

    Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν προκύπτουν, τουλάχιστον έως τώρα, ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική ιδιότητά της και στις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη, η οποία εργαζόταν στο Τμήμα Ελέγχων της Α’ ΔΟΥ Πειραιά.Σε αντίθεση με όσα πιστεύει η οικογένεια της αδικοχαμένης  γυναίκας και συγκεκριμένα με όσα δήλωσε σήμερα το πρωί ο πατέρας της.

    «Οι πρώτες ενδείξεις από τον τρόπο που δολοφονήθηκε η γυναίκα οδηγούν προς την κατεύθυνση των προσωπικών κινήτρων. Δεν θα πρέπει, όμως, να αποκλειστεί, αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, και κάποια άλλη εκδοχή, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για σχέση της διολοφονίας με την επαγγελματική της ιδιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

    Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε δεκατέσσερις μαχαιριές σχεδόν σε όλο το σώμα της, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα, γεγονός που σημαίνει ότι προσπάθησε να αμυνθεί και να προφυλαχθεί από το μένος του δράστη.

    Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Ζέμπερη σύμφωνα με την μητέρα της είχε κάνει ασφάλεια ζωής. « Είχε κάνει ασφάλεια ζωής και αν πέθαινε την αποζημίωση θα την έπαιρναν τα αδέρφια της. Κάτι αδιόρατο φοβόταν αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονίζει η αδερφή της 32χρονης που δολοφονήθηκε στα Πατήσια: Αδελφή μου, αίμα μου… έφυγες νωρίς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητέρα 32χρονης που δολοφονήθηκε στα Πατήσια: Φοβόταν. Είχε κάνει ασφάλεια ζωής… (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία στα Πατήσια: Ο δολοφόνος χάραξε στο πρόσωπο της εφοριακού το γράμμα «Γ»



    ΣΧΟΛΙΑ