• Top Stories

    Η αλβανική μαφία πίσω από τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου – Πώς ο εκφοβισμός κατέληξε σε δολοφονία

    Ζαφειρόπουλος


    Μια ανάσα πριν τον εντοπισμό των φυσικών και ηθικών αυτουργών της άνανδρης εκτέλεσης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές.

    Τη Δευτέρα, πέντε Αλβανοί κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ, όπου ανακρίνονταν για ώρες καθώς κρίθηκαν ύποπτοι ως ηθικοί αυτουργοί στη δολοφονία του 52χρονου δικηγόρου.

    Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής φαίνεται πως κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος μέσα από τη δεξαμενή των φυλακών Κορυδαλλού και ουσιαστικά οι πληροφορίες λένε ότι έχουν να κάνουν με την αλβανική μαφία.

    Οι «εγκέφαλοι» της υπόθεσης φέρεται να πλήρωσαν μέσα από τη φυλακή τους δύο αλλοδαπούς και τους έδωσαν την εντολή να κλείσουν ραντεβού με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο για να τον εκφοβίσουν. Ωστόσο, το σχέδιο αυτό στράβωσε στην πορεία και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο ένας από αυτούς σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις πρώτοι Αλβανοί που μετήχθησαν χθες το πρωί στη ΓΑΔΑ από τον Κορυδαλλό ήταν οι μεσάζοντες ανάμεσα στους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς και τελικά σύμφωνα πάντα με πηγές της Κατεχάκη, οι δύο Αλβανοί που αργά χθες το απόγευμα οδηγήθηκαν στον 11ο όροφο του Ανθρωποκτονιών φέρονται να είναι τα άτομα που ναύλωσαν τους δολοφόνους. Την ίδια ώρα, στις περίπου 30 προσαγωγές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα από διάφορες περιοχές της Αθήνας βρίσκονται και οι δύο Αλβανοί που πήγαν στο δικηγορικό γραφείο του Ζαφειρόπουλο για να τον απειλήσουν και να του στείλουν μήνυμα και τελικά τον δολοφόνησαν με μια σφαίρα στο στήθος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οικογένεια Ζαφειρόπουλου: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» για τη συμπαράσταση του κόσμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Πιο κοντά στους δράστες η ΕΛ.ΑΣ -Βρέθηκε όπλο στην Καλλιθέα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Στ. Τσιμτσιλή: Τι αποκάλυψε για τη νύχτα της δολοφονίας του Μ. Ζαφειρόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ