ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Aπό σήμερα και μέχρι την 30η Νοεμβρίου, θα διαρκέσει η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για την Προεδρία του Eurogroup, σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε το Συμβούλιο προς του Υπουργούς – μέλη της ευρωομάδας.
Για την εκλογή που θα διεξαχθεί με μυστική ψηφοφορία, κάποιος θα πρέπει να λάβει άνω των 10 ψήφων στη συνεδρίαση της 4ης Δεκεμβρίου.
Αν αυτό δε συμβεί, ο Πρόεδρος θα ενημερώνει ατομικά τους υποψήφιους για το αποτέλεσμα που συγκέντρωσαν και θα τους ζητά να απαντήσουν αν παραμένουν ή όχι υποψήφιοι.
Η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι κάποιος υποψήφιος να λάβει 10 ψήφους και άνω, σύμφωνα με το πρωτόκολλο 14 του eurogroup.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο κύμα ανατιμήσεων στα καύσιμα: Πάνω από 2,10 ευρώ η αμόλυβδη – Πιέσεις από το ράλι του πετρελαίου
- CLIA: €3.1 δισ. η συνεισφορά του κλάδου της κρουαζιέρας στην ελληνική οικονομία – €1,5 δισ. στο ΑΕΠ
- Μεικτά πρόσημα καταγράφουν οι ευρωαγορές στο άνοιγμα της Δευτέρας – Απώλειες -0,33% για τον DAX
- NN Single Flex: Η νέα ευέλικτη επενδυτική πρόταση από την NN Hellas που προσαρμόζεται στις ανάγκες σου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.