• Top Stories

    Αυτός είναι ο κωδικός για τον θάνατο της Ελισάβετ

    βασίλισσα Ελισάβετ


    Αν και η βασίλισσα Ελισάβετ συμπληρώνει τα 91 της χρόνια και είναι πολύ καλά στην υγεία της, ένα οργανωμένο και σχολαστικό σχέδιο έχει ήδη προγραμματιστεί για το θάνατό της.

    Τα βρετανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν την κωδική φράση με την οποία θα μεταφερθεί η είδηση του θανάτου της Βασίλισσας στην Κυβέρνηση, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τα λάθος άτομα.

    Ποια είναι αυτή; “London Bridge is down” – Η γέφυρα του Λονδίνου έπεσε. Σύμφωνα λοιπόν, με δημοσίευμα της Guardian, πρώτα θα ειδοποιηθεί η πρωθυπουργός της χώρας μέσα από αυτήν την κωδικοποιημένη φράση και έπειτα θα ξεκινήσει το “Operation London Bridge”- Επιχείρηση Γέφυρας Λονδίνου, με όλες τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν μέχρι και την κηδεία της.

    Τι προβλέπει το σχέδιο “Operation London Bridge”; Αρχικά, θα ειδοποιηθούν άμεσα οι 15 κυβερνήσεις εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, στις οποίες η Βασίλισσα είναι επίσης ο αρχηγός του κράτους. Στη συνέχεια, η είδηση θα μεταφερθεί και στα 36 έθνη της Κοινοπολιτείας, που η ίδια έχει υπηρετήσει συμβολικά ως επικεφαλής για πολλές δεκαετίες.

    Ένας υπηρέτης με πένθιμα ρούχα θα βγει έξω από την κεντρική πόρτα του παλατιού του Μπάκιγχαμ και θα καρφώσει ανακοινώσεις με την είδηση του θανάτου, στις πύλες του παλατιού.

    Βρετανικά ΜΜΕ, όπως το BBC, το Sky News και το ITN, κάνουν εδώ και χρόνια πρόβες και είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την κάλυψη του θανάτου της μακροβιότερης βασίλισσας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Ελισάβετ κάνει ακόμα ιππασία στα 90 της – Δεν εγκαταλείπει το χόμπι της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι τρώει σε μία μέρα η Ελισάβετ – Τι αποκλείει από τη διατροφή της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο! Να πως η Βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί την τσάντα της για να στέλνει μυστικά μηνύματα στους φρουρούς



    ΣΧΟΛΙΑ