• Top Stories

    Έλλη Κοκκίνου: 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή

    Έλλη Κοκκίνου

    Έλλη Κοκκίνου


    Μπορεί η μακροχρόνια διαμάχη που είχε με το σύζυγό της να έχει καταλαγιάσει, όμως, παλιοί «λογαριασμοί» παρέμειναν ανοιχτοί. Έτσι σε φυλάκιση 7 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε η Ελλη Κοκκίνου ευρισκόμενη κατηγορούμενη για παραβίαση δικαστικής απόφασης κι ας είχε αθωωθεί για παρόμοια υπόθεση μια εβδομάδα νωρίτερα.

    Συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου η τραγουδίστρια βρέθηκε κατηγορούμενη σε δικαστήριο όπου εμφανίστηκε ο πρώην συζυγός της, Παναγιώτης Βασιλειάδης, που ήταν και ο μηνυτής ο οποίος δήλωσε:

    «Οι σχέσεις μας με την κ. Κοκκίνου έχουν αποκατασταθεί. Στις 17 Ιουλίου του 2010, αν και ήταν υποχρεωμένη να μου παραδώσει το τέκνο μας, δεν το παρέδωσε. Τότε όμως ήταν μια περίοδος εντάσεων και παρεξηγήσεων. Υπήρξε και μια λάθος συνεννόηση σχετικά με το πότε θα δω το παιδί. Δεν υπήρχε πρόθεση από μέρους της», ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης, με το δικαστήριο να την κηρύσσει αθώα. Όμως, λίγες ημέρες αργότερα η Έλλη Κοκκίνου ήταν και πάλι κατηγορούμενη για το ίδιο αδίκημα, ενώ μηνυτής ήταν και πάλι ο σύζυγός της. Όταν ακούστηκαν τα ονόματα των διαδίκων στην αίθουσα, δεν εμφανίστηκε καμία πλευρά, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να δικάσει την υπόθεση ερήμην της κατηγορουμένης και να την καταδικάσει τελικά σε 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή!

    Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο είναι και κριτής στο σόου του AΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar», είχε αρκετές δικαστικές διαμάχες με τον πρώην σύζυγό της λίγο μετά το διαζύγιό τους. Μάλιστα, υπήρχε υπόθεση στην οποία ήταν κατηγορούμενη μαζί με τη μητέρα της, Μαίρη Παπαθανασοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμηση.

    Το ζήτημα της επιμέλειας του παιδιού είχε φέρει τους δυο τους πολλές φορές αντιμέτωπους στα δικαστήρια. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια είχε καταθέσει επίσης μήνυση στον εν διαστάσει τότε σύζυγό της, κατηγορώντας τον για μη τήρηση των δικαστικών αποφάσεων σχετικά με τις ώρες που εκείνος οφείλει να περνά με το παιδί τους.

    Το ότι οι σχέσεις του ζευγαριού έχουν αποκατασταθεί έγινε φανερό όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν επαγγελματικά όταν η σέξι τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Cabaret @ Romeo», που ανήκε στον Παναγιώτη Βασιλειάδη και στο παιδικό πάρτι γενεθλίων του γιου τους εμφανίστηκαν μαζί.

    Γνωρίστηκαν το 2000 όταν η Κοκκίνου εμφανιζόταν στο μαγαζί του επιχειρηματία. Τον Σεπτέμβριο του 2007 παντρεύτηκαν κι ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε ο μονάκριβος γιος τους. Εχοντας τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, με την όμορφη Έλλη να βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο πλευρό του μπασκετμπολίστα Γιώργου Μπόγρη.

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σάνεν Ντόχερτι: «Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανή, όμως…» (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάκης Ρουβάς: Του λείπει το Survivor (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαρία Τσαγκαράκη: Η όμορφη Κρητικιά που συνόδεψε τη σορό του Κ. Μητσοτάκη (10 pics)



    ΣΧΟΛΙΑ