• AUTO

    Το (ηλεκτρικό) αύριο της Honda…

    All-new Honda Sports EV Concept unveiled at Tokyo Motor Show


    Όπως όλα δείχνουν, η αυτοκίνηση περνά σε μια νέα πλέον φάση όπου τα τετράτροχα προϊόντα θα αξιοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια προκειμένου να κινηθούν. Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης που γνωρίζαμε ευρέως μέχρι σήμερα, περνούν σε δεύτερη (συμπληρωματική) μοίρα και όλα γυρίζουν γύρω από αυτές τις νέες και συνταρακτικές εξελίξεις που θα βιώσουμε τα επόμενα χρόνια. Οι εταιρίες δεν χάνουν χρόνο να ξεκινήσουν αυτή τη νέα απόπειρα με πρώτους και καλύτερους τους Ιάπωνες. Για παράδειγμα, η Honda θα αποκαλύψει το νέο, ηλεκτρικό, σπορ πρωτότυπο Sports EV Concept στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 2017 (25 Οκτωβρίου) που θα πλαισιώσει  μία ευρεία οικογένεια προηγμένων οχημάτων παραγωγής και πρωτοτύπων, δύο και τεσσάρων τροχών.

    Ανάμεσα στα εκθέματα της Honda θα είναι το Urban EV Concept – που έτυχε εξαιρετικά θερμής υποδοχής στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο – και μία σειρά εκδόσεων του μυθικού παπιού Super Cub, που γιορτάζει την επέτειο των 60 χρόνων του και την παραγωγή 100 εκατομμυρίων μονάδων από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν επίσης την ευκαιρία  να δουν το πρωτότυπο Honda NeuV, μία ενδιαφέρουσα πρόταση για προσωπική μετακίνηση και το νέο CR-V, θα οποία θα κάνουν το Ιαπωνικό ντεμπούτο τους.

    Sports EV Concept

    Εντυπωσιάζοντας με το πρωτότυπο σχήμα, τη φιλική φυσιογνωμία και την πλαστικότητα των εξωτερικών επιφανειών του, όλα σχεδιασμένα για να μπορούν να υποστηρίξουν οποιοδήποτε lifestyle, το Sports EV Concept θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Τόκιο. Η ομάδα εξέλιξης σχεδίασε το σπορ ηλεκτρικό όχημα για να προσδώσει μία αίσθηση χαράς και συναισθηματικής αρμονίας στην οδήγηση – αποτέλεσμα ενός αποδοτικού συνδυασμού κινητήρα EV και τεχνολογίας AI σε ένα συμπαγές αμάξωμα.

    Urban EV Concept

    Μετά την ενθουσιώδη υποδοχή που του επεφύλαξε το κοινό στην παγκόσμια πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο, το Urban EV Concept ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση στην Ιαπωνία. Σε συνάρτηση με μία νέα πλατφόρμα ηλεκτρικού οχήματος, η απλή σχεδίαση και οι συμπαγείς αναλογίες του είναι ιδανικές για οδήγηση στις σύγχρονες πόλεις. Μία διαφορετική εμπρός μάσκα προβάλλει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, συμβουλές οδήγησης και χαιρετίσματα σε πολλές γλώσσες, ενώ η καμπύλη οθόνη στο εσωτερικό μεταφέρει μία αίσθηση φιλικότητας με τον οδηγό σχεδιασμένη για να εμπνέει ένα συναισθηματικό δέσιμο. Η έκδοση παραγωγής αναμένεται στην Ευρώπη το 2019. Αμφότερα θα τραβήξουν προσεχώς το ενδιαφέρον, αφού οι πολύχρονες έρευνες αλλά και η εξέλιξη, λαμβάνουν σάρκα και οστά…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ferrari Portofino: Ο νέος πόθος έχει καταγωγή από ιταλικό τζάκι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια αυτοκινητοβιομηχανία συμμετείχε ενεργά στην εβδομάδα μόδας;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: BMW 6 Gran Turismo: Ίματζ και διαφορετικότητα



    ΣΧΟΛΙΑ