ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό τέλος είχε ένας 22χρονος φοιτητής, πολιτικός πρόσφυγας από την Τουρκία, ο οποίος αγνοούνταν από τις 24 Μαρτίου στον Έβρο, όπου είχε πέσει στα νερά του ποταμού από την βάρκα που τον μετέφερε μαζί με άλλους πρόσφυγες.
Η μητέρα του άτυχου νεαρού, Ουνζιλέ Αράζ μετέβη στην Αλεξανδρούπολη όπου αναγνώρισε την σορό του γιου της. Η κηδεία του θα γίνει στην Αθήνα, όπως αναφέρει το e-evros.gr.
Ο 22χρονος Κουλ ήταν φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Beykent της Κωνσταντινούπολης και προσπάθησε να εγκαταλείψει την Τουρκία καθώς είχε υποστεί διώξεις.
Είχε περάσει 10 μήνες στη φυλακή με κατηγορίες για τρομοκρατία λόγω της συμμετοχής του σε διαμαρτυρίες που διεξήχθησαν από την ομάδα Επαναστατική Νεολαίας στα Λύκεια.
Οι ελληνικές αρχές δεν ήταν αισιόδοξες για την εξέλιξη των ερευνών και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Βροχές με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «παράπονο» της Νοτοπούλου: «Στη Θεσσαλονίκη διαδήλωσαν μόνο 50 για το κλίμα, αλλα εκατοντάδες για την Μακεδονία»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκτάκτως στο νοσοκομείο με πνευμονική λοίμωξη ο Δαλάι Λάμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στο FTTH, η κόντρα των…τιτάνων και τα δεδομένα στην αγορά
- Τι αλλάζει στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς: Η ψηφιακή εποχή της αναγκαστικής εκτέλεσης φέρνει ταχύτητα αλλά και προβληματισμούς
- Aegean Airlines: Γιατί οι αναλυτές βλέπουν υψηλά περιθώρια ανόδου
- METLEN: Μετά τον ΒΟΑΚ, το βλέμμα της ΜΕΤΚΑ στρέφεται στο Χρηματιστήριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.