• Κοινωνία

    Νέες κατηγορίες για τον ψευτογιατρό της Αθήνας: Η νέα του απολογία

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη


    Ξεπερνούν τους 10 οι νέοι θάνατοι ασθενών που χρεώνονται στον ψευτογιατρό της Αθήνας.

    Ο 47χρονος, που κατηγορείται ότι παρίστανε το γιατρό, πείθοντας ακόμα και καρκινοπαθείς ασθενείς να αντικαταστήσουν τη θεραπευτική αγωγή τους με τα πανάκριβα βότανα που τους χορηγούσε, κλήθηκε σήμερα σε συμπληρωματική απολογία.

    Ο 1ος ανακριτής για υποθέσεις ναρκωτικών, μετά από πολύμηνη έρευνα, διεύρυνε το κατηγορητήριο του 47χρονου, ο οποίος καλείται πλέον να αντικρούσει και αυτές τις κατηγορίες.

    Όταν είχε συλληφθεί και είχε προφυλακιστεί τον περασμένο Ιούνιο, του είχε αποδοθεί ποινική ευθύνη για 3 θανάτους ασθενών (δύο ανήλικοι και ένας ηλικιωμένος ασθενής).

    Σύμφωνα με πληροφορίες, την ανάκριση απασχολούν ακόμα 12 περιπτώσεις θανάτων και 14 περιπτώσεις ασθενών που έλαβαν τα σκευάσματα του μαϊμού-γιατρού.

    Ο προφυλακισμένος ψευτογιατρός οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 11 Ιανουαρίου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα νέα στοιχεία της δικογραφίας και να προετοιμάσει την απολογία του.

    Διαβάστε επίσης:

    Ποινική δίωξη σε βάρος του γιου του εφοπλιστή για την επίθεση στο Περιστέρι

    Πέτσας: Γρηγορότερα, αλλά λιγότερα τα πρώτα εμβόλια στην Ελλάδα – Θα έρθουν μόνο 300.000 δόσεις

    Η χαρά των Χριστουγέννων: Πυροσβέστες ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν χαμόγελα και δώρα στα παιδιά της «Ελπίδας»

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ