• Κοινωνία

    Νέα στοιχεία για την υπόθεση – θρίλερ της δολοφονίας του 28χρονου δικηγόρου

    τουρκοβουνια


    Άδοξο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 28χρονου δικηγόρου στην Αττική, αφού βρέθηκε νεκρός, σε γκρεμό στην περιοχή Τουρκοβούνια. Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της της αρπαγής και δολοφονίας του άτυχου νομικού.

    Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του 28χρονου χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης, όπως κατέθεσαν οι συγγενείς του στις αστυνομικές αρχές. Τότε, μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει και η τελευταία επικοινωνία από το κινητό του, καθώς, όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο 28χρονος είχε στείλει μήνυμα σε φίλο του εκείνο το βράδυ, ενημερώνοντάς τον πως είναι καλά και θα βγει για ένα ποτό.

    Οι ανησυχίες για την εξαφάνισή του ξεκίνησαν από την οικογένειά του, η οποία τον αναζητούσε επίμονα τηλεφωνικώς και δε μπορούσε να τον εντοπίσει. Το στοιχείο που ενέτεινε τις υποψίες για το ότι κάτι συμβαίνει, είναι το τυχαίο περιστατικό του εντοπισμού του αυτοκινήτου του δικηγόρου, από έναν αστυνομικό και φίλο του αδερφού του άτυχου άνδρα. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο κοντά στην Ευελπίδων και έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι μέσα βρέθηκαν όλα τα προσωπικά αντικείμενα του δικηγόρου, που θεωρητικά θα έπρεπε να έχει μαζί του.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το όχημα αυτό δεν είναι το αυτοκίνητο που έχει κανονικά στην κατοχή του ο δικηγόρος, αλλά πρόκειται για ένα προσωρινό όχημα, που χρησιμοποιούσε, καθώς το δικό του βρισκόταν στο συνεργείο για επισκευή.

    Το σενάριο της ανθρωποκτονίας είναι ένα από τα κυρίαρχα που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, καθώς ο δικηγόρος φέρεται να μην αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, που θα μπορούσαν να δικαιολογούν μια πράξη αυτοκτονίας. Είναι, βέβαια, γνωστό, ότι δεν είχε ούτε διαφορές ή αντιπαραθέσεις με κανέναν. Ωστόσο, όπως κατέθεσε η οικογένειά του, τον τελευταίο καιρό ασχολούνταν, επαγγελματικά, με σοβαρές ποινικές υποθέσεις, στο δικηγορικό όμιλο, στον οποίο εργαζόταν, γεγονός που θα μπορούσε ενδεχομένως να στηρίξει την υπόθεση για ανθρωποκτονία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό ο αγνοούμενος δικηγόρος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέρκυρα: Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα- Νεκρός ο οδηγός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία στο Χαλάνδρι: «Ήταν νεκρός, αλλά κοιμόμουν δίπλα του και του μαγείρευα επί δέκα μέρες»



    ΣΧΟΛΙΑ