• Κοινωνία

    Βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό ο αγνοούμενος δικηγόρος

    • NewsRoom


    Νεκρός σε γκρεμό βρέθηκε ο 28χρονος δικηγόρος που αγνοούνταν από το βράδυ της Τρίτης. Ο άτυχος δικηγόρος εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις.

    Ο 28χρονος δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν συγγενείς του στην Αστυνομία.

    Το στοιχείο που ανησύχησε τους συγγενείς του 28χρονου δικηγόρου, αναγκάζοντας τους να στραφούν στις αστυνομικές Αρχές για βοήθεια, ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, ένα Opel Astra μπλε σκούρου χρώματος, εθεάθη τυχαία σήμερα 7.00 το πρωί, όταν ένας αστυνομικός και φίλος του αδερφού του δικηγόρου παρατήρησε ότι ήταν σταθμευμένο κοντά στην Ευελπίδων.

    Μάλιστα παρατηρώντας το εσωτερικό του οχήματος, διαπίστωσαν ότι μέσα βρίσκονταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το πορτοφόλι του γεμάτο χρήματα, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

    Ο αδερφός του δικηγόρου ο οποίος επίσης είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, καταθέτει αυτή τη στιγμή στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

    Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πυρκαγιά σε κατάστημα παιχνιδιών στο Χαλάνδρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη φυλακή η Γερμανίδα για τη δολοφονία του μεσίτη στο Χαλάνδρι – Τι λέει στο υπόμνημα της



    ΣΧΟΛΙΑ