• Κοινωνία

    Κολωνός: Σοκ από τις λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης – Την εξέδιδε και τη βιντεοσκοπούσε

    • NewsRoom


    Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της σκοτεινής υπόθεσης βιασμού ενός 12χρονου κοριτσιού στην περιοχή του Κολωνού, για την οποία συνελήφθη το Σάββατο ένας 53χρονος και ένας 42χρονος.

    Την καταγγελία έκανε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, η οποία φαίνεται πως είχε εμπιστευτεί τον 53χρονο μαγαζάτορα προκειμένου η κόρη της να βοηθά στο κατάστημά του, όπου εργαζόταν και η ίδια. Η πολυμελής οικογένειά της φαίνεται πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

    Ο 53χρονος καταστηματάρχης είχε ένα καλό όνομα στην γειτονιά. Ωστόσο, όπως καταγγέλλεται, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη της μητέρας της,  βίαζε κατ’ εξακολούθηση το ανήλικο κορίτσι. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να  κατέγραφε τις πράξεις του σε βίντεο, τα οποία αναρτούσε σε ιστότοπο.

    Ο 53χρονος φέρεται επίσης να εντόπιζε άλλους άνδρες που βίαζαν την ανήλικη έναντι αμοιβής. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για κάθε ραντεβού ζητούσε από 50 έως 70 ευρώ.

    Τα ραντεβού κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών.

    Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη ενός 53χρονου και ενός 42χρονου οι οποίοι κακοποιούσαν σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι.

    Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 USB που εστάλησαν για έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΛ.ΑΣ: Δύο συλλήψεις για τον βιασμό 12χρονης στην Αθήνα



    ΣΧΟΛΙΑ