• Top Stories

    ΚΙΝΑΛ: Έφτασε η ώρα για κεντροαριστερό Πρόεδρο της Δημοκρατίας

    • NewsRoom
    Χρηστίδης

    Παύλος Χρηστίδης


    Τη θέση του ότι θα προτείνει προοδευτικό υποψήφιο από το χώρο της Κεντροαριστεράς για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας επανέλαβε o εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση του επικοινωνιακού επιτελείου του ΚΙΝΑΛ με τους πολιτικούς συντάκτες. «Ουδέν σχόλιον» για Τσουκάτο.

    «Έφτασε η ώρα να έχουμε Πρόεδρο από τον προοδευτικό χώρο. Και θα έχουμε την πρότασή μας» επισήμαναν, σχολιάζοντας την σχετική αναφορά του πρωθυπουργού πως η ΝΔ έχει συμφωνήσει με το Κίνημα Αλλαγής να προτείνει στέλεχός του για τη Προεδρία της Δημοκρατίας. «Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τον κ. Τσίπρα, ο οποίος θέλει να λέει ότι είναι κεντροαριστερός, να στηρίξει την πρότασή μας».

    Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισαν απαράδεκτη την εμπλοκή από τον Αλέξη Τσίπρα του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας στην πολιτική αντιπαράθεση.

    «Ο κ. Τσίπρας, με τον τρόπο αυτό, στηρίζει τη δεξιά συνιστώσα που τον έφερε στην εξουσία» είπαν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

    «Ουδέν σχόλιον» για Τσουκάτο

    Η Χ.Τρικούπη αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τις αναφορές Τσουκάτου, να του ζητήσει συγγνώμη η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. «Η εκκρεμούσα δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και δεν θα παρέμβουμε» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

    Τόνισε ταυτόχρονα ότι για το ζήτημα αυτό το ΠΑΣΟΚ είχε τοποθετηθεί όταν είχε προκύψει. «Δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο», ανέφερε ο ίδιος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ: Καμία περίπτωση να προτείνουμε Βενιζέλο ή Σημίτη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Καυγάς» Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή για… τα μάτια του Προκόπη Παυλόπουλου!



    ΣΧΟΛΙΑ