• Top Stories

    Κ. Μητσοτάκης, Δ. Παπαλεξόπουλος και Γ. Λογοθέτης στη συνάντηση της Λέσχης Bildeberg

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης


    To παρών στην 64η συνάντηση της πολυσυζητημένης Λέσχης Bildeberg στη Δρέσδη, θα δώσει  ο πρόεδρος της ΝΔ  Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα έχει σειρά διμερών επαφών με σημαντικούς παράγοντες της ευρωπαϊκής και όχι μόνο πολιτικής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο μοναδικός Ελληνας πολιτικός που θα βρεθεί  στην πρωτεύουσα της Σαξονίας, ενώ άλλοι εκπρόσωποι της χώρας μας είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Libra Group, Γιώργος Λογοθέτης και  ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος καθώς επίσης ο ελληνοκυπριακής καταγωγής ιδρυτής της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Deep Mind, Ντέμης Χασάπης.

     Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ
    Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ

     

     πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Libra Group, Γιώργος Λογοθέτης
    Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Libra Group, Γιώργος Λογοθέτης

    Στη ΝΔ θεωρούν το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ενισχύσει το διεθνές προφίλ του, να συσφίξει τους δεσμούς του με παράγοντες του παγκόσμιου πολιτικού και οικονομικού στερεώματος και να ετοιμάσει το έδαφος για πιθανές μελλοντικές συνεργασίες.

    Kyriakos- Mitsotakis

    Στις κλειστές συναντήσεις της Λέσχης ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται επίσης να εκμεταλλευτεί την παρουσία σημαντικών πολιτικών στελεχών που συνδέονται με το εν εξελίξει ελληνικό πρόγραμμα δεδομένου ότι μεταξύ των περίπου 130 συμμετεχόντων από συνολικά 20 χώρες φιγουράρουν προσωπικότητες  όπως ο Wolfgang Schäuble, η Christine Lagarde (γενική διευθύντρια του ΔΝΤ) και ο Benoit Coeuré (μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ).

    Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι φέτος ο μοναδικός εκπρόσωπος του πολιτικού μας κόσμου στη Λέσχη Bilderberg, ωστόσο πριν από αυτόν έχουν προηγηθεί πολλοί άλλοι, τόσο από το κόμμα της ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ. Ενδεικτικά αναφέρονται οι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Καραμανλής, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Λουκάς Παπαδήμος, Θόδωρος Πάγκαλος, Ντόρα Μπακογιάννη, Στέφανος Μάνος, Γκίκας Χαρδούβελης, Γιώργος Αλογοσκούφης, Γιάννης Παπαθανασίου και Παναγιώτης Πικραμμένος.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/sti-dresdi-o-kiklos-ton-sinomoton-ti-tha-sizitisoun-ischiri-tis-leschis-mpilntempergk/52040



    ΣΧΟΛΙΑ