• Top Stories

    Η… μπηχτή της Καββαδία για τη διαρροή του καβγά της με την Μεγαλοοικονόμου

    • NewsRoom


    Την ενόχλησή της για τη διαρροή του καβγά της με την βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε η Αννέτα Καββαδία.

    Μέσω ενός αιχμηρού tweet η κ. Καββαδία έδειξε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι δεν κρατήθηκαν μυστικά όσα ειπώθηκαν στην επεισοδιακή συνεδρίαση. «Αν κάτι, πάντως, χαίρομαι είναι τα στεγανά των διαδικασιών μας… Καλή καρδιά! Συνεχίζουμε!» έγραψε η βουλευτής, χωρίς πάντως να διαψεύσει τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

    Η κόντρα ξέσπασε με αφορμή τις συχνές εμφανίσεις της κ. Μεγαλοοικονόμου στον ΣΚΑΪ, παρά το εμπάργκο, αλλά και το αμφιβόλου αισθητικής στιχάκι που σκάρωσε για τον πρωθυπουργό. «Πρέπει να τηρούμε το εμπάργκο» και «να μην κάνουμε παρεμβάσεις lifestyle» φέρεται να είπε η Αννέτα Καββαδία.

    Η κ. Μεγαλοοικονόμου θεώρησε ότι η κριτική της κ. Καββαδία είχε στόχο την ίδια και θέλησε να υπενθυμίσει ότι στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ σε αρκετές ψηφοφορίες και, αν είναι, παραιτείται.

    Στην κόντρα παρενέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος υπερασπίστηκε την κ. Μεγαλοοικονόμου, για την οποία είπε πως «και με μένα διαφωνείτε, ο καθένας κουβαλάει φορτίο». Η κ. Καββαδία φέρεται να είπε: «Όπως εσύ, και πολλοί άλλοι έχουμε ψηφίσει πράγματα που δεν θέλαμε. Αν νιώθουμε ότι δεν πρέπει να μιλάμε ανοιχτά, τότε πού; Δεν δέχομαι να με εγκαλείτε, γιατί ασκώ κριτική, γιατί αν δεν μιλήσω εδώ, πού θα τα πω;».

    Η ταραχή της κ. Μεγαλοοικονόμου έπειτα απ’ όλα αυτά ήταν μεγάλη, με πολλούς να προσπαθούν να την «ηρεμήσουν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γυναικείος εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ: Έξαλλη η Μεγαλοοικονόμου με την παρατήρηση της Καββαδία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ήττα φέρνει γκρίνια: Όλοι εναντίον όλων στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ