• Top Stories

    H Μύκονος, o Ρέμος και οι σαμπάνιες της υπερβολής. Σήμερα στο Nammos πελάτες θα είναι επιχειρηματίες και εφοριακοί

    Κώστας Πηλαδάκης.

    Κώστας Πηλαδάκης. Επιχειρηματίας (τελευταίος δεξιά )


    Σήμερα το βράδυ  ο Αντώνης Ρέμος στο Nammos θα τα δώσει-όπως συνηθίζει άλλωστε-όλα, συνεπικουρούμενος από τους Gipsy Kings στο πιο αναμενόμενο live του φετινού καλοκαιριού. Δεν θα είναι ο μόνος. Όλα θα τα δώσουν και οι φανατικοί του θαυμαστές, κάποιοι εκ των οποίων θα του στείλουν δεκάδες σαμπάνιες όπως αυτές που είναι στοιβαγμένες στην φωτογραφία που παρουσιάζει το Mononews, οι οποίες ανοίγονται πάνω στην σκηνή. Μαζί τους θα «διασκεδάσουν» και οι άνδρες του κλιμακίου της Γενικής Γραμματείας του υπουργείου Οικονομικών , που θα δώσουν το παρόν, όπως πράττουν κάθε χρόνο τα τελευταία έτη, οι οποίοι θα ελέγξουν σχολαστικά ότι φεύγει από το εστιατόριο στα τραπέζια.

    Εκεί όπου οι τυχεροί που θα κάθονται σε αυτά που ακουμπούν το κύμα θα πληρώσουν χίλια ευρώ το άτομο για να απολαύσουν τον Αντόνιο όπως τον  φωνάζουν οι φίλοι του.

    Εικόνα από το Nammos. Οι Σαμπάνιες στοιβαγμένες στις αποθήκες
    Εικόνα από το Nammos. Οι Σαμπάνιες στοιβαγμένες στις αποθήκες

    Όσο για το κοινό; Με εξαίρεση κάποιους ελάχιστους Έλληνες-οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα είναι πάνω από εκατό-θα υπάρχει πολύ έντονη αραβόφωνη παρουσία, Λιβανέζοι και Τούρκοι, συνεπικουρούμενοι από καλλονές εγχώριας και ανατολικής προελεύσεως, οι οποίες θα δώσουν το ανάλογο κέφι.

    Nammos
    Ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος τα δίνει όλα σε εμφάνισή του στο Nammos της Μυκόνου

    Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών και πάλι στο Nammos o Αντώνης Ρεμος τραγούδησε στο παρτυ του Ριάντ και της Ράνα Ζέιν . Στο πάρτι ήταν καλεσμένοι περίπου  1.000 άτομα. Σε ένα λιτό σκηνικό με διακόσμηση εμπνευσμένη από την θάλασσα -όπως τα τεράστια κοχύλια- η παραλία του διάσημου ρεστοράν γέμισε με ηχηρά επιχειρηματικά ονόματα και νεαρούς γόνους γνωστότατων οικογενειών.

    Τα ζεύγη Πετράκη, Γκαντούρ, Μελισσανίδη, η Μαριάννα Λάτση και εκατοντάδες άλλοι απόλαυσαν finger food σε δεκάδες επιλογές -επικεντρωμένες κυρίως στο σούσι και τα θαλασσινά- ενώ στην αρχή τουλάχιστον τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε αναλάβει dj.

    Η Έλενα Παπαρίζου ήταν αυτή που άρχισε να ανεβάζει το κέφι με δικές της, αλλά και ξένες επιτυχίες, την ίδια στιγμή που οι καλεσμένοι των Ζέιν απολάμβαναν εξαιρετικές σαμπάνιες και βότκες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/mikonos-iperopsia-ke-astronomikes-times-8-evro-o-kafes-sto-nammos/60399

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:    

    http://www.mononews.gr/mikonos-remos-piladakis-psinakis-ke-doukissa-liknizonte-stous-rithmous-tou-david-guetta-picsvideo/63780



    ΣΧΟΛΙΑ