• Top Stories

    Γιάννης Κούστας: Η αδελφή του εφοπλιστή εγκρίνει τη Δήμητρα Μέρμηγκα

    δημητρα μερμηγκα

    Η Δήμητρα Μέρμηγκα το καλοκαίρι στη Formentera


    Η σχέση που διατηρεί ο Έλληνας εφοπλιστής κ. Γιάννης Κούστας και η 24χρονη Δήμητρα Μέρμηγκα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, όσο περνάει ο καιρός και αυτό φαίνεται. Η όμορφη Δήμητρα δε χάνει ευκαιρία να δηλώνει δημόσια το πόσο καλά περνάει με το σύντροφό της. Τα ταξίδια αναψυχής για το ερωτευμένο ζευγάρι, όπως είναι άλλωστε γνωστό, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους μιας και συνεχίζουν να αλλάζουν μέρος με εκπληκτική ταχύτητα.

    Στο ταξίδι τους στην Ibiza όμως, όπου και κάνουν αυτόν τον καιρό τις διακοπές τους, ήρθε η επιβεβαίωση ότι η μεσογειακή Δήμητρα χαίρει της εκτίμησης του οικογενειακού περιβάλλοντος του συντρόφου της με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Πρόσφατα, το ζευγάρι επέλεξε να δειπνήσει στο δημοφιλές εστιατόριο “Las Dos Lunas” της Ibiza, ένα εστιατόριο που ειδικεύεται στην ιταλική κουζίνα, η οποία αποτελεί αδυναμία και των δύο.

    Η όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα απολαμβάνει τον ήλιο στην παραλία Espalmador στη Formentera
    Η όμορφη Δήμητρα Μέρμηγκα απολαμβάνει τον ήλιο στην παραλία Espalmador στη Formentera

    Στο εστιατόριο αυτό, κομμάτι της μοναδικής του διακόσμησης αποτελεί ένα μοντέρνο πορτραίτο της Μόνα Λίζα, παραλλαγή του γνωστού αριστουργήματος του Leonardo Da Vinci. Σε αυτό το πορτραίτο η Μόνα Λίζα φοράει ένα ισπανικού τύπου σάλι και έχει την κλασσική της πόζα με το χαμόγελο. Μπροστά από τη Μόνα Λίζα, λοιπόν, στήθηκε και η νεαρή Δήμητρα και φόρεσε το ομορφότερο χαμόγελό της και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό.

    Την υπέροχη φωτογραφία έσπευσε αμέσως να τη δημοσιεύσει στο προφίλ της στο κοινωνικό δίκτυο Instagram, με το πνευματώδες σχόλιο “Οι δύο Τζοκόντες” και τα likes από τους φίλους της έπεσαν βροχή, όπως γίνεται με κάθε της ανάρτηση. Κάτω από τη φωτογραφία όμως γράφτηκαν τα ομορφότερα σχόλια. Δηλώνοντας για άλλη μια φορά το πόσο ερωτευμένος και ευτυχισμένος είναι στο πλευρό της, ο κ. Κούστας σχολίασε ότι η Δήμητρα έχει “το ομορφότερο χαμόγελο του κόσμου”. Αμέσως η Δήμητρα του απάντησε από κάτω με δυο καρδούλες.

    Η Δήμητρα φωτογραφίζει τη θάλασσα πάνω στη θαλαμηγό Drad
    Η Δήμητρα φωτογραφίζει τη θάλασσα πάνω στη θαλαμηγό Drad

    Το πιο καλό βέβαια σχόλιο το έγραψε η αδελφή του κ. Κούστα, Μαρία Κούστα. “Επιτέλους είδα δοντάκια γλυκούλικα σε φωτο! Κούκλα εντός και εκτός!”, έγραψε η κ. Κούστα και με αυτό το γλυκό και χιουμοριστικό τρόπο έκανε την πιο καίρια επιβεβαίωση. Ότι δηλαδή, η όμορφη Δήμητρα χαίρει της αμέριστης εκτίμησης της οικογένειας του συντρόφου της και της αποδοχής από τα πιο προσφιλή του πρόσωπα. Ειδικά με το σχόλιο “Κούκλα εντός και εκτός” αυτόματα βγαίνει το συμπέρασμα ότι η 24χρονη Δήμητρα Μέρμηγκα είναι μια γυναίκα σπάνιου χαρακτήρα, ευγενική και με αρχές. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε κατέχει εξέχουσα θέση στη ζωή του Έλληνα εφοπλιστή. Το πόσο όμορφη είναι αυτό είναι πασιφανές και δε χρειάζεται αναφορές. Η Δήμητρα απάντησε και στην κ. Κούστα με 2 χαμογελαστά φατσάκια και μια καρδούλα, δείχνοντας έτσι ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

    Η ανάρτηση της Δήμητρας στο Instagram και τα πιο ωραία σχόλια που θα μπορούσε να λάβει
    Η ανάρτηση της Δήμητρας στο Instagram και τα πιο ωραία σχόλια που θα μπορούσε να λάβει

    Η αποδοχή της Δήμητρας από το οικογενειακό περιβάλλον του εφοπλιστή είναι ένα πολύ σπουδαίο βήμα για τη εξέλιξη της σχέσης τους και ταυτόχρονα της δίνει και μια έντονη δυναμική. Από τη στιγμή που την εγκρίνει η κ. Μαρία Κούστα όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σημασία και κανένα κακόβουλο σχόλιο από τρίτους – όπως για τη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού – δεν μπορεί να επηρεάσει στο ελάχιστο αυτή τη σχέση που οι βάσεις της είναι η ανιδιοτελής αγάπη και η ειλικρίνεια.

    Η αδελφή του εφοπλιστή κ. Γιάννη Κούστα, Μαρία Κούστα
    Η αδελφή του εφοπλιστή κ. Γιάννη Κούστα, Μαρία Κούστα

    Αυτή την περίοδο ο 60χρονος εφοπλιστής και η 24χρονη αγαπημένη του κάνουν διακοπές στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Ibiza και την γειτονική της Formentera με όχημα την υπερπολυτελή θαλαμηγό Drad. Πριν από τα ισπανικά κοσμοπολίτικα θέρετρα είχε προηγηθεί μια σύντομη απόδρασή τους στα Hamptons, όπου διέμειναν στην οικία που διατηρεί ο κ. Κούστας στο Southampton αλλά και τη Νέα Υόρκη. Αφού γύρισαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, επέλεξαν να νιώσουν περισσότερη καλοκαιρινή αύρα και να ξεκινήσουν το καλοκαίρι τους από το όμορφο ισπανικό νησί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/taxidi-se-mia-nea-empiria-sto-ananeomeno-public-sto-mall/59355

     



    ΣΧΟΛΙΑ