• Top Stories

    Γερουλάνος: Αυτά είναι τα τρία βασικά προβλήματα των Αθηναίων

    • NewsRoom
    πετρος γερουλανος

    Πέτρος Γερουλάνος, υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων


    Εγκατάλειψη, αίσθημα ανασφάλειας και μη ανταπόκριση του Δήμου σε θέματα που απασχολούν τους πολίτες είναι τα τρία βασικά προβλήματα, για τα οποία μιλάνε οι Αθηναίοι στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Παύλο Γερουλάνο. Ο ίδιος χαρακτήρισε πρωταρχικό το θέμα της ασφάλειας, αφού όπως είπε «είναι το πρώτο που θα σου πουν στις γειτονιές».

    Διευκρίνισε ωστόσο ότι είναι είναι άλλο η ανασφάλεια από ένα τρομοκρατικό χτύπημα, όπως η επίθεση στον ΣΚΑΪ, και άλλο η ανασφάλεια της καθημερινότητας.

    «Αν είσαι γυναίκα στην Αθήνα ή θα κοιτάς κάτω για να μη σπάσεις το πόδι σου ή πίσω για να μην σου επιτεθεί κανείς» είπε μιλώντας στο news24/7.

    Πρόσθεσε πως κάθε φορά που σβήνει ένα φως στην πόλη, το σημείο γίνεται σημείο ανομίας με διακίνηση ναρκωτικών, πορνεία, κ.λπ., με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να κλείνονται στα σπίτια τους σε πρώτη φάση, μετά να αδιαφορούν και τέλος να εγκαταλείπουν τη γειτονιά.

    Χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα προσπάθεια αυτή που γίνεται στο εμπορικό τρίγωνο καθώς πρόκειται για ολοκληρωμένη μελέτη.

    Για τα τραπεζοκαθίσματα είπε ότι κατανοεί την ανάγκη του Δήμου για χρήματα αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται σε βάρος των πολιτών.

    Ερωτηθείς για την κόντρα Μπουτάρη – Νοτοπούλου απάντησε: «Άλλο να σε στηρίζει ένα κόμμα και άλλο να σου δίνει χρίσμα. Το χρίσμα προκαλεί σχέση εξάρτησης. Δεν καταλαβαίνω γιατί ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ψάχνουν ακόμη τέτοιες εξαρτήσεις. Στην περίπτωση Μπακογιάννη προηγήθηκε ολόκληρο αλισβερίσι για το ποιος θα πάρει το Δήμο και την Περιφέρεια».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παύλος Γερουλάνος: Δεύτερη δράση στα Πετράλωνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γερουλάνος: Αυτά είναι τα κριτήρια, για να είναι κανείς στο ψηφοδέλτιό μας



    ΣΧΟΛΙΑ