• Πολιτική

    Παύλος Γερουλάνος: Δεύτερη δράση στα Πετράλωνα

    • NewsRoom

    Συνάντηση του Παύλου Γερουλάνου με καταστηματάρχες και κατοίκους στα Πετράλωνα


    Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, πραγματοποίησε τη δεύτερή του δράση στα Πετράλωνα τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου. Αυτή τη φορά βρέθηκε στον πεζόδρομο της οδού Θεσσαλονίκης και συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους.

    «Με όποιον κι αν μιλήσαμε στην οδό Θεσσαλονίκης, δύο ήταν τα κύρια θέματα που μονοπώλησαν τη συζήτηση» δήλωσε στο τέλος της δράσης ο Παύλος Γερουλάνος.«Τα αντιπλημμυρικά έργα, που απουσιάζουν εντελώς, με αποτέλεσμα η έξοδος από τον σταθμό του Ηλεκτρικού να είναι αδιάβατη στην πρώτη βροχή και η διαφύλαξη του πεζόδρομου από τους επίμονους οδηγούς, που συνεχίζουν να τον διασχίζουν με κίνδυνο ατυχημάτων για τους πεζούς.Γι’ αυτό, ακριβώς, μια ισχυρή συμμαχία δήμου και δημοτών, είναι η μόνη που μπορεί να αλλάξει ριζικά όχι μόνο την εικόνα της πόλης αλλά και την καθημερινότητά μας. Για να γίνει η Αθήνα μια πόλη που τη σεβόμαστε και μας σέβεται».

    Ο Παύλος Γερουλάνος έχει ήδη γυρίσει δεκάδες γειτονιές της Αθήνας, καταγράφοντας τα προβλήματα αλλά και τις επιθυμίες των κατοίκων, ενώ συχνά επιστρέφει σε μέρη που έχει ήδη επισκεφθεί προκειμένου να συνεχίσει τον διάλογο με τους δημότες σε κάθε σημείο της πόλης.

    Δείτε τις εικόνες:

    Συνάντηση του Παύλου Γερουλάνου με καταστηματάρχες και κατοίκους στα Πετράλωνα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παύλος Γερουλάνος: Δράσεις στη Λέσχη Φιλίας Αγίου Ελευθερίου και την πλατεία Αμερικής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε κατοίκους της πλατείας Πλυτά και της Πανόρμου ο Παύλος Γερουλάνος



    ΣΧΟΛΙΑ