• Κοινωνία

    Φωτιά στην Αττική: Εμπρηστικός μηχανισμός βρέθηκε στη Βαρυμπόμπη (video)

    • NewsRoom

    Μια γυναίκα κοιτάει καμένα σπίτια από τη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή της (Ιπποκράτειο Πολιτεία- ταβέρνα Λάμπρος). ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣ


    Εμπρηστικός μηχανισμός εντοπίστηκε στο δάσος στη Βαρυμπόμπη, ο οποίος εξετάζεται από το αρμόδιο κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος.

    Από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με το MEGA, ειδικοί βρέθηκαν στο σημείο για να συλλέξουν τα απαραίτητα στοιχεία.

    Σύμφωνα με ό,τι αναφέρονται, βρέθηκε ένα κουτί με προσανάμματα και γενικότερα, εξαρτήματα για εμπρηστικό μηχανισμό.

    Συλλήψεις για εμπρησμούς

    Υπενθυμίζεται ότι έχουν γίνει συλλήψεις για εμπρησμούς στην Αττική και συγκεκριμένα του 43χρονου στο Κρυονέρι, του 47χρονου στο άλσος Πετρούπολης, ο οποίος είχε βάλει φωτιά σε 4 κάδους, αλλά και σε ένα θάμνο και έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής και την αλλοδαπή που επιχείρησε να βάλει φωτιά στο Πεδίο του Άρεως.

    Επίσης, τρεις νεαροί συνελήφθησαν σήμερα το πρωί από υπαλλήλους του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Πειραιά, για εμπρησμούς από πρόθεση, σε άλσος στο Πέραμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, πρόκειται για έναν 21χρονο, έναν 16χρονο και έναν 17χρονο, για τους οποίους ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια εισαγγελική αρχή.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις νεαροί στις 07.00 σήμερα το πρωί, έβαλαν φωτιές με αναπτήρα σε πευκοβελόνες, χαρτιά και ξύλα σε διάφορα σημεία του άλσους, οι οποίες σβήστηκαν άμεσα. Τους είδαν όμως, περίοικοι οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές και συνελήφθησαν.

    Διαβάστε επίσης:

    Πέραμα: Τρεις συλλήψεις για εμπρησμό σε άλσος – Οι δύο ανήλικοι

    Πατούλης: Η Αττική περνά στην επόμενη ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς

    Φωτιά στην ανατολική Μάνη: Στη δύσβατη Δεσφίνα το βασικότερο μέτωπο



    ΣΧΟΛΙΑ