ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρεις νεαροί συνελήφθησαν σήμερα το πρωί από υπαλλήλους του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Πειραιά, για εμπρησμούς από πρόθεση, σε άλσος στο Πέραμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, πρόκειται για έναν 21χρονο, έναν 16χρονο και έναν 17χρονο, για τους οποίους ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια εισαγγελική αρχή.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις νεαροί στις 07.00 σήμερα το πρωί, έβαλαν φωτιές με αναπτήρα σε πευκοβελόνες, χαρτιά και ξύλα σε διάφορα σημεία του άλσους, οι οποίες σβήστηκαν άμεσα.
Τους είδαν όμως περίοικοι οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές και συνελήφθησαν.
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά στην ανατολική Μάνη: Στη δύσβατη Δεσφίνα το βασικότερο μέτωπο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Πατέρας κρατούσε φυλακισμένο για πάνω από εναν χρόνο τον 9χρονο γιο του σε ένα βαν
- Το αλουμίνιο εκτινάσσεται σε υψηλό τετραετίας λόγω του αποκλεισμού του Ορμούζ
- Μαγιάρ: «Νέα εποχή» για την Ουγγαρία μετά το τέλος της εποχής Όρμπαν
- Φον ντερ Λάιεν: Ώρα για αποφάσεις με ειδική πλειοψηφία στην εξωτερική πολιτική της ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.