• Top Stories

    Follow the money: Τα ίχνη του χρήματος αναζητά η αστυνομία για την εξιχνίαση της υπόθεσης στην Ξάνθη

    • NewsRoom
    αστυνομία - Ένα περιπολικό το βράδυ


    Μετά την επιβεβαιώση από την βαλλιστική εξέταση ότι ο 54χρονος ασφαλιστής δολοφονήθηκε από το όπλο, με το οποίο αυτοκτόνησε λίγες ώρες αργότερα ο κουμπάρος του επιχειρηματίας στο κέντρο της Ξάνθης, η αστυνομία αναζητά τα ίχνη του χρήματος, για να διαλευκάνει η υπόθεση.

    Συγκεκριμένα, η αστυνομία ερευνά τις οικονομικές δοσοληψίες που είχαν μεταξύ τους ο 54χρονος ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας και ο φίλος και κουμπάρος του επιχειρηματίας Αγκόπ Μπαλατλιάν.

    Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε την Τρίτη στο γραφείο του ο Κώστας Δαλακούρας, στο κέντρο της Ξάνθης, είναι το όπλο με το οποίο αυτοκτόνησε μερικές ώρες αργότερα ο επιχειρηματίας Αγκόπ Μπαλατλιάν.

    Η εξέταση αυτή για το 22άρι όπλο, επιβεβαίωσε τα υπόλοιπα ευρήματα και την κατεύθυνση των ερευνών της Αστυνομίας της Ξάνθης καθώς μαρτυρίες και οπτικό υλικό τοποθετούσαν τον αυτόχειρα επιχειρηματία στο σημείο του γραφείου του Δαλακούρα, την ώρα του φόνου, το πρωί της Τρίτης.

    Οι δύο άνδρες εκτός από φιλική σχέση, σύμφωνα με το xanthi2, είχαν και οικονομικές δοσοληψίες. Ωστόσο ακόμη τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκαριστικές εξελίξεις στην Ξάνθη: Το όπλο «μίλησε» – Σκότωσε το φίλο του και αυτοκτόνησε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστυνομικό θρίλερ στην Ξάνθη: Φίλοι και κουμπάροι ο νεκρός ασφαλιστής και ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε



    ΣΧΟΛΙΑ