• Κοινωνία

    Ένοχος κρίθηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ

    • NewsRoom


    Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Σύρου ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.

    Ο γνωστός διεθνής Άγγλος αμυντικός, ο οποίος ενεπλάκη σε επεισόδιο στη Μύκονο την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η απεσταλμένη του Sky Sports στη Σύρο αλλά και όλα τα βρετανικά ΜΜΕ, βρέθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της απρόκλητης επίθεσης, της απείθειας κατά της αρχής και της επαναλαμβανόμενης προσπάθειας για δωροδοκία.

    Επίσης ένοχοι για όλες τις κατηγορίες κρίθηκαν και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, ο αδερφός του Μαγκουάιρ, Τζο, κι ο φίλος τους, Κρίστοφερ Σάρμαν.

    Πλέον, αναμένεται η ανακοίνωση των ποινών από το δικαστήριο σε βάρος του 27χρονου αμυντικού, ο οποίος πέρυσι αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 80 εκατ. λιρών, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για αμυντικό.

    Στη διάρκεια της δίκης που έγινε την Τρίτη (25/8) κατέθεσε ο αστυνομικός που επενέβη στο περιστατικό λέγοντας ότι ο παίκτης υποσχέθηκε χρήματα για να αφήσει τον ίδιο και την παρέα του να φύγουν.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Μαγκουάιρ, όταν προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα, φέρεται να είπε στους αξιωματικούς της αστυνομίας: «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι πολύ πλούσιος, μπορώ να σας προσφέρω χρήματα. Θα σας δώσω χρήματα, σας παρακαλώ αφήστε μας να φύγουμε». Επίσης, άλλος αστυνομικός κατέθεσε ότι την ώρα που περνούσε χειροπέδες στον Μαγκουάιρ, ο άσος της Γιουνάιτεντ τον έσπρωξε με δύναμη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη του.

     



    ΣΧΟΛΙΑ