ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν σήμερα μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας. Αυτή την φορά στο στόχαστρο της αναρχικής ομάδας μπήκε η πρεσβεία της Ελβετίας.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και αποχώρησαν. Η αστυνομία προχώρησε σε δέκα προσαγωγές.
Χθες το πρωί, μέλη της ίδιας ομάδας επιτέθηκαν με βαριοπούλες σε κατάστημα της Le Roy Merlin στο Μαρούσι, προκαλώντας ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος, και πέταξαν κόκκινη μπογιά.
Σύμφωνα με την εταιρεία οι άγνωστοι προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημίες.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ρουβίκωνας πίσω από την επίθεση με βαριοπούλες σε πολυκατάστημα επί της Κηφισίας (upd)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ρουβίκωνας κατά της «Εικονοκλαστικής Σέχτας»: «Κλασική περίπτωση ψυχοπαθών»!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά τώρα στο Κορωπί – Μήνυμα από το 112
- Συρία-Ρωσία: Υπογραφή μνημονίου κατανόησης για το μέλλον των ρωσικών βάσεων
- Χαλκιδική: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές σε 3 δήμους λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς
- Ουρές και καθυστερήσεις στο Τελωνείο Ευζώνων, στο ρεύμα εξόδου από την Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.