• Κοινωνία

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στα Βαλκάνια ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ τους δράστες της ληστείας


    Οι τρεις ληστές που εισέβαλαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν τη νεαρή κοπέλα, πριν ένα μήνα είναι πολύ πιθανό να έχουν διαφύγει από την Ελλάδα. Η ελληνική αστυνομία έχει έρθει σε επαφή με τις πρεσβείες της Αλβανίας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες και να παρακαμφθεί η γραφειοκρατία για την αναζήτηση των υπόπτων.

    Αυτός είναι ο δεύτερος κύκλος ερευνών της Ασφάλειας Αττικής, αφού ο 32χρονος πιλότος δεν αναγνώρισε κανέναν από τους δεκάδες υπόπτους. Επομένως το εύρος των ερευνών επεκτείνεται εκτός συνόρων.

    Μέχρι στιγμής όσοι ύποπτοι εξεταζόντουσαν από τις αρχές φαίνεται ότι δεν ταυτοποιούνται με τους τρεις ληστές, καθώς ούτε τα αποτυπώματα, αλλά ούτε και το dna και τα στίγματα κινητών τηλεφώνων δεν οδήγησαν πουθενά.

    Επίσης σε κανένα βίντεο δε βρέθηκε το όχημα στο οποίο μετέβαιναν κάτι που μάλλον σημαίνει ότι οι δράστες διέφυγαν με τα πόδια και κατευθύνθηκαν πεζοί στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήσαν εκείνο το βράδυ.

    Οι Αρχές εξετάζουν και το νέο σενάριο, ότι οι δράστες είναι αλλοδαποί σε συμμορία ληστών που έμεναν για χρόνια στην Ελλάδα, οπότε μετά τη ληστεία διέφυγαν από τη χώρα. Γι αυτό και οι έρευνες γίνονται πλέον και εκτός συνόρων σε Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία.

    Η αστυνομία λέει ότι οι ληστές ήταν ιδιαίτερα οργανωμένοι και προσεκτικοί καθώς δεν άφησαν κανένα ίχνος πίσω τους, ενώ φρόντισαν να διαφύγουν με τα πόδια για να μην τους καταγράψει καμία κάμερα.

    Το όχημα, είτε ήταν αυτοκίνητο, είτε μοτοσικλέτες μάλλον βρισκόταν παρκαρισμένο σε στενά δρομάκια σε χωματόδρομο τον οποίο πρώτα είχαν ελέγξει ότι είναι “ασφαλές”.

    Μέχρι στιγμής τα στοιχεία οδηγούν στα Βαλκάνια την ελληνική αστυνομία, η οποία κάνει λόγο για μια αρκετά δύσκολη υπόθεση.

    Διαβάστε ακόμα:

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για τον τρόπο διαφυγής των δολοφόνων-ληστών

    Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η «ψυχολόγος» της Καρολάιν

    Γλυκά Νερά: Άνδρας επιτέθηκε σεξουαλικά σε 16χρονη

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

     



    ΣΧΟΛΙΑ