Κοινωνία

Εφιάλτης στη Βούλα: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στη βίλα γνωστού επιχειρηματία

  • NewsRoom
Αστυνομία


Εισβολή κουκουλοφόρων σε βίλα γνωστού επιχειρηματία στη Βούλα σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, οι τέσσερις ληστές «απήγαγαν» από τον κεντρικό δρόμο της Βούλας τη Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό και αφού την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στη βίλα, έφυγαν με λεία 4.000 ευρώ σε μετρητά και δύο ρολόγια μάρκας Rolex και Bulgari. Μάλιστα,  έσπασαν και το κινητό της 64χρονης γυναίκας, έτσι ώστε να μην μπορέσει να καλέσει άμεσα την Αστυνομία και να κερδίσουν χρόνο για να εξαφανιστούν.

Η 64χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες βρισκόταν κοντά στο σπίτι του επιχειρηματία όταν την πλησίασαν οι τέσσερις κουκουλοφόροι, οι οποίοι της όρμηξαν και της ζήτησαν να τους οδηγήσει στην πολυτελή κατοικία. Το θύμα έντρομο υπάκουσε και έτσι τους οδήγησε στο σπίτι όπου εκεί οι ληστές άρχισαν να της ζητούν επίμονα να τους οδηγήσει στο χρηματοκιβώτιο.

Η γυναίκα τους απάντησε ότι δεν υπάρχει και τότε οι ληστές κατευθύνθηκαν στο γραφείο του επιχειρηματία για να ψάξουν και εκεί, όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη και τότε οι δύο από τους κουκουλοφόρους βγήκαν στο μπαλκόνι και αφού έσπασαν την τζαμαρία με λοστό, μπήκαν μέσα και το λεηλάτησαν. Λίγη ώρα αργότερα έφυγαν με λεία 4.000 ευρώ και τα δύο πανάκριβα ρολόγια μάρκας Rolex και Bulgari που βρήκαν στα συρτάρια.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι ληστές παρακολουθούσαν αρκετές ημέρες τον στόχο, πριν αποφασίσουν να μπουκάρουν, πιστεύοντας ότι θα υπήρχε χρηματοκιβώτιο που έκρυβε κοσμήματα και μετρητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επεισόδια στις φυλακές Αυλώνα: Συγκρούσεις βορειοαφρικανών με Αλβανούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη τουρίστρια που προσπάθησε να κλέψει κομμάτια από κορυφαίο μνημείο