ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρέος «μαμούθ» προς το δημόσιο μέσα σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο εμφανίζεται να δημιούργησε 36χρονος Βολιώτης, μέλος ομόρρυθμης εταιρείας, η οποία σήμερα δεν βρίσκεται σε λειτουργία.
Η υπόθεση ήρθε χθες (09-04-2019) ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.
Ο 36χρονος μέλος της ομόρρυθμης εταιρείας βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για χρέη συνολικά 865.000 ευρώ για το διάστημα από 30 Μαΐου 2016 έως 10 Οκτωβρίου 2017.
Οπως υποστήριξε, η επιχείρηση στην οποία συμμετείχε δεν πήγαινε καλά. Ο ίδιος είχε οικονομική αδυναμία να πληρώσει τις υποχρεώσεις του προς το δημόσιο, οι οποίες έφθασαν σε δυσθεώρητο ύψος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη πρόκληση της κυβέρνησης: «Κουρεύει» τα φέσια του Δημοσίου, όχι όμως και των πολιτών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιάλτης στη Βούλα: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στη βίλα γνωστού επιχειρηματία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρεις στους τέσσερις αδυνατούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς το Δημόσιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έ. Χουλιάρα (AstraZeneca): Καινοτομία υπό «διωγμό» – Το χρηματοδοτικό κενό του 1 δισ. και ο κίνδυνος των αποσύρσεων
- Ελένη Γερουλάνου: Η Εθνική Πινακοθήκη με αριθμούς
- Η τεχνητή νοημοσύνη κατηγορείται ότι… ασκεί δικηγορία: Η αγωγή κατά του ChatGPT που ανησυχεί τον νομικό κόσμο
- Lapin x Mary Katrantzou: Μια συλλογή με έμπνευση τον κόσμο της παιδικής φαντασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.