• Top Stories

    Εργαζόμενοι του ALPHA: Θα τα πούμε στα λουλουδάδικα

    Δ. Κοντομηνάς


    Ετοιμοπόλεμος και στις επάλξεις, δηλώνει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, κ. Δημήτρης Κοντομηνάς, μετά την ανακοίνωση της ανάθεσης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στους επιχειρηματίες Αλαφούζο, Μαρινάκη, Καλογρίτσα και Κυριακού, ενώ οι εργαζόμενοι αγωνιούν για την επόμενη ημέρα, μετρώντας αντίστροφα, για τις 90 ημέρες που έχει διαμηνύσει η κυβέρνηση, δια στόματος της Κυβερνητική εκπροσώπου κας. Όλγας Γεροβασίλη.

    Με μήνυμα τους προς τους εργαζομένους του ALPHA και σε μια προσπάθεια να “ηρεμήσει τα πνεύματα”, δηλώνει ότι ο ALPHA θα συνεχίσει να δίνει μάχες “σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει”. Υποστηρίζει, δε, ότι “τα όπλα στη φαρέτρα του είναι πολλά” και εμφανίζεται αισιόδοξος ότι “η δικαίωση θα έρθει σύντομα”.

    Το μήνυμα του κ. Κοντομηνά έχει ως εξής:

    “Ο Όμιλος ALPHA, με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του, έχει κατακτήσει την κορυφή δίνοντας πάντα πολλές και σκληρές μάχες.Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει. Ο ALPHA είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ. Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θερμά, για τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Ενωμένοι, όπως πάντα, συνεχίζουμε.” Δημήτρης Κοντομηνάς

    Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι “ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά” μετρώντας αντίστροφα τις ημέρες μέχρι να “πέσει” μαύρο και να βρεθούν στον δρόμο… μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους δημοσιογράφους!

    Πριν αναγνωσθεί το “ανακοινωθέν θανάτου” για τον ΑLPHA, STAR, E και MEGA από τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ.Λ. Κρέτσο, οι εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι, ανήρτησαν στην ιστοσελίδα τους στα social media την εξής φωτογραφία:

    adeia-alpha

    Μετά την ανακοίνωση των περιβόητων ονομάτων του διαγωνισμού οι εργαζόμενοι θέλοντας να μοιραστούν τη “θλίψη” τους…έβγαλαν φωτογραφία, σχολιάζοντας ότι “είμαστε ακόμα ζωντανοί!” και “θα τα πούμε στα λουλουδάδικα”:

    alpha adeies

    agan2

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/posa-chtipimata-pige-kathe-adia/71347

     



    ΣΧΟΛΙΑ