Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον πρώην κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Κάμμενο. Τα πρώτα πυρά έριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, αφήνοντας αιχμές κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ.
«Ο Πάνος Καμμένος έχει κάνει πολλές φορές βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά δεν τις έχει τεκμηριώσει. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, αλλά η πυκνότητα των δηλώσεων με πολλά υπονοούμενα έχει αρχίσει να κουράζει» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης.
Μιλώντας στο Οpen, ο κ. Σκουρλέτης είπε ακόμη πως «όταν βλέπεις πολιτικό αρχηγό να κλαψουρίζει, αυτό σημαίνει ότι έχει χάσει την αυτοπεποίθηση του».
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η εξάντληση της τετραετίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκουρλέτης: Ενδεχόμενη άρση εμπιστοσύνης του Π. Καμμένου δεν δημιουργεί ανατροπές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκουρλέτης: Οι δηλώσεις Καμμένου δημιουργούν πρόβλημα στην πολιτική συνοχή της κυβέρνησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Για πρώτη φορά πάνω από τις 47.000 μονάδες o Dow Jones, νέα ρεκόρ για S&P 500 και Nasdaq
- Κυρώσεις στον πρόεδρο της Κολομβίας από τις ΗΠΑ – Από τότε που ανέλαβε εκτοξεύτηκε η παραγωγή κοκαΐνης, λέει η Ουάσινγκτον
- Πετρέλαιο: Άλμα κοντά στο 7% για την εβδομάδα
- Σέινμπαουμ (Πρόεδρος Μεξικού): Σε πολύ προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ