• Πολιτική

    Σκουρλέτης: Ενδεχόμενη άρση εμπιστοσύνης του Π. Καμμένου δεν δημιουργεί ανατροπές

    • NewsRoom


    «Ακόμη και μια ενδεχόμενη άρση εμπιστοσύνης εκ μέρους του κ. Καμμένου στη σημερινή κυβέρνηση δεν θα δημιουργήσει ανατροπές. Διότι και πάλι φαίνεται ότι εξασφαλίζεται απόλυτη πλειοψηφία εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου», υπογραμμίζει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης σε συνέντευξή του.

    «Οι μέχρι τώρα δημόσιες δηλώσεις χώρων, βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου μάς κάνουν να πιστεύουμε ότι υπάρχει πλέον αυτή η απαιτούμενη πλειοψηφία έτσι ώστε να επικυρωθεί αυτή η Συμφωνία και από το ελληνικό Κοινοβούλιο», πρόσθεσε ο κ. Σκουρλέτης   στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Για την επικύρωση της Συμφωνίας από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: «Η άλλη πλευρά έκανε πράξη όσα είχε δεσμευτεί να κάνει» και οι τελευταίες αλλαγές «βάζουν τέλος στους αλυτρωτισμούς, λύνουν μια διελκυστίνδα αρκετών δεκαετιών και, νομίζω, όλοι μαζί μπορούμε να βαδίσουμε στο δρόμο της ειρηνικής συνύπαρξης και συνανάπτυξης».

    Όσον αφορά τη σημερινή εκδήλωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών δηλώνει ότι «είναι μια πρωτοβουλία, η οποία πάρθηκε από στελέχη που κατά καιρούς βρέθηκαν στο χώρο της Κεντροαριστεράς και με ένα σαφή τρόπο αντιλαμβάνονται την ανάγκη να κάνει αυτό το αποφασιστικό βήμα προς τη συνανάπτυξη και την ειρηνική συνύπαρξη στα Βαλκάνια».

    Πρωτοβουλία που, όπως αναφέρει ο Π. Σκουρλέτης, έρχεται σε αντιδιαστολή με την ασυνέπεια που επιδεικνύουν Κεντροαριστερά και Ν.Δ., υπενθυμίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ακόμη και στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων του 2015 τασσόταν υπέρ της σύνθετης ονομασίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: To tweet του Πάνου Καμμένου λίγο πριν τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H τελευταία πράξη (;) Τσίπρα – Καμμένου



    ΣΧΟΛΙΑ