ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καταδρομική εισβολή στο κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) πραγματοποίησε ομάδα ατόμων από τον αντεξουσιαστικό χώρο.
Περίπου 30 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στο κτίριο, έγραψαν με σπρέι υβριστικά συνθήματα στους τοίχους μέχρι τον έκτο όροφο όπου στεγάζονται διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, ενώ ανάρτησαν στην πρόσοψη του κτιρίου πανό και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα αλληλεγγύης σε καταλήψεις.
Η επίθεση, σύμφωνα με εργαζόμενους στο κτίριο, διήρκεσε λίγα λεπτά, ενώ δεν υπήρξαν απειλές σε υπαλλήλους, ούτε άλλες υλικές ζημιές, πέραν των συνθημάτων που έγραψαν με σπρέι στους τοίχους.
Διαβάστε επίσης
Δόμνα Μιχαηλίδου: Μήνυση για τον θάνατο 25χρονου σε δομή – Ζητά πλήρη διαλεύκανση
Δημήτρης Λιγνάδης: Δικάζεται για 4 βιασμούς ανηλίκων και νεαρών ανδρών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κασσελάκης: Ανακοίνωσε έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας στις 7-8 Φεβρουαρίου
- Λίνα Μενδώνη: Για περισσότερο από έξι χρόνια ο Πολιτισμός έχει μετατραπεί σε προσοδοφόρο πρωταγωνιστή της ανάπτυξης
- Φλωρίδης: Εκτιμώ που δύο πολιτικοί αρχηγοί που τιμήθηκαν με θέση στον εξώστη, ήρθαν στη Βουλή να αντιπαρατεθούν μαζί μου
- Φλωρίδης: Η μεταρρύθμιση στην Δικαιοσύνη έχει δώσει ήδη εντυπωσιακούς ρυθμούς επιτάχυνσης