• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος

    Τσοχατζόπουλος


    Αποφυλακίζεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Κορυδαλλού και ο οποίος είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για την υπόθεση των «χρυσών μιζών» από τα εξοπλιστικά. Το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του.

    Ειδικότερα, οι συνήγοροί του επικαλέστηκαν βεβαίωση του ΚΕΠΑ που έκανε λόγο για 90% αναπηρία λόγω καρδιολογικών προβλημάτων. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παραμείνει εκτός φυλακών μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης της απόφασης του Εφετείου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 19 ετών για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος για τις μίζες των εξοπλιστικών.

    Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού, Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου επικαλέστηκαν τα πρόβληματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σπύρος Λάτσης: Ο Νταλί, ο Χριστοδουλάκης, ο Τσοχατζόπουλος και το colpo grosso του Έλληνα μεγιστάνα που κερδίζει 830 εκατ.ευρώ από τα ΕΛΠΕ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα ποινική δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στον εξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σταμάτη – Τσοχατζόπουλος: Διαζύγιο για έναν πλούσιο και σκανδαλώδη γάμο

     



    ΣΧΟΛΙΑ