Την αποχώρηση του δημοσιογράφου Νίκου Φιλιππίδη από τη θέση του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ο Όμιλος, σημειώνοντας ότι ο Νίκος Φιλιππίδης συνεχίζει στο δυναμικό του Ομίλου και θα συμβάλλει με το ρεπορτάζ και το σχόλιό του καθημερινά στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, «ο Νίκος Φιλιππίδης δεν θα ασκεί από σήμερα τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, ολοκληρώνοντας μια πετυχημένη θητεία, κατά την οποία το σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων του σταθμού βρέθηκε σε κορυφαίες θέσεις στις επιλογές των τηλεθεατών».
«Ο Νίκος Φιλιππίδης συνεχίζει στο δυναμικό του Ομίλου και θα συμβάλλει με το ρεπορτάζ και το σχόλιό του καθημερινά στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Νίκος Μουτσινάς σώζει την χαμένη τιμή του Open
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.