• Top Stories

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αποδεκατίζεται η Ralph Lauren… Τι θα γίνει με την Ελλάδα;

    • NewsRoom


    Λουκέτο φαίνεται να μπαίνει σε πολλά καταστήματα της Ralph Lauren, μίας
    από τις πιο πλούσιες και πολυτελείς μάρκες σε όλο τον κόσμο. Αφού η εταιρία ανακοίνωσε αλυσιδωτές απολύσεις και κλείσιμο πολλών καταστημάτων της, δήλωσε πως οι λανθασμένοι χειρισμοί έχουν αρνητικές επιπτώσεις στον Όμιλο.
    Μόλις σήμερα η εταιρία μίλησε για περικοπές θέσεων εργασίας και χαμηλότερα έσοδα.
    Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής της πολυτελούς μάρκας, είπε πως αναμένει πτώση των καθαρών εσόδων της εταιρίας, λόγω του κλεισίματος αρκετών καταστημάτων, το οποίο πρόκειται να φέρει μείωση του καταναλωτικού κοινού.

    screen shot 2016-06-07 at 8.26.07 am

    Μέχρι και 1000 εργαζόμενους σχεδιάζει να απολύσει η εταιρία το προσεχές διάστημα ή ακόμη χειρότερα το 8% του πλήρους απασχολούμενου προσωπικού της.
    Αυτές οι πρωτοβουλίες προέρχονται από τον Stefan Larsson, ο οποίος ανέλαβε διευθύνουσα θέση, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και δηλώνει πως θα αποκαλύψει εν συνεχεία τις νέες του στρατηγικές προς τους επενδυτές.
    Δαπάνες αναδιάρθρωσης σχεδιάζουν βασικά στελέχη που θα αγγίξουν τα 400 εκατομμύρια δολάρια ή και περισσότερα, με σκοπό να σώσουν όσο μπορούν και να ανανεώσουν τη διεθνούς φήμης εταιρία.

    Τουλάχιστον προς το παρόν η εταιρία – όπως αναφέρουν πηγές- δεν πρόκειται να κατεβάσει ρολά ολοκληρωτικά, καθώς τα 4 καταστήματα που διατηρεί στη χώρα μας –1 στο Κολωνάκι, 1 στην Κηφισιά και 2 στο McArthur Glen- προς στιγμήν δε διατρέχουν κάποιον κίνδυνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/lamda-simantikes-apodosis-en-anamoni-tis-ipografis-gia-elliniko/51598

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/elvetia-theli-na-kani-tin-ellada-o-siriza/51603



    ΣΧΟΛΙΑ