• Κοινωνία

    Ανείπωτος θρήνος για τον χαμό της οικογένειας στον Γεροπόταμο (pics)

    • NewsRoom


    Συνταράσσει τη χώρα η ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη με τον άδικο χαμό ολόκληρης οικογένειας στον Γεροπόταμο. Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε χθες θαμμένο στη λάσπη και οι τέσσερις τους βρίσκονταν εντός του οχήματος, που εντοπίστηκε από τις αρχές, οι οποίες επί τουλάχιστον 36 ώρες τους αναζητούσαν.

    Η 30χρονη Ροδούλα Τζαγκαράκη ο 29χρονος σύζυγός της Κωσταντίνος Γιαννακάκης, η 20χρονη αδερφής της Μαριλένα Τζαγκαράκη και η 58χρονη Μαρία Χατζηπάνου, ήταν οι επιβάτες του μοιραίου οχήματος το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού που είχαν φουσκώσει εξαιτίας της κακοκαιρίας.

    Αγνωστο είναι γιατί ο οδηγός επέλεξε να επιστρέψει από το συγκεκριμένο δρόμο αντί αντί να ακολουθήσει πορεία ανατολικά προς τον δρόμο Μοίρες–Πόμπια και στη συνέχεια να μεταβεί στον προορισμό του. Τα κρητικά Μέσα σημειώνουν ότι υπήρχε ασφαλέστερος δρόμος επιστροφής.

    Η οικογένεια και οι φίλοι των τεσσάρων επιβατών δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό τους. Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν την λύπη τους με μηνύματα και τραγούδια.

    fb

    fb1

    fb2

    fb3

    Σήμερα, το πρωί στις 10:00 θα γίνει η κηδεία μητέρας και κόρης στον Ιερό Ναό της Παναγίας, στις Άνω Αρχάνες και στις 16:00 θα ακολουθήσει η κηδεία του ζευγαριού στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κρούστα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα – Έως 16 βαθμούς η θερμοκρασία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ράπισμα» του Συμβουλίου της Ευρώπης: Η Ελλάδα κακομεταχειρίζεται τους μετανάστες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19 Φεβρουαρίου



    ΣΧΟΛΙΑ