Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που στοίχισε τη ζωή του 15χρονου Νικόλα στη Θουρία Μεσσηνίας, πέντε μέρες μετά το φρικτό τροχαίο δυστύχημα. Η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τον δράστη, ο οποίος είναι 25 ετών και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.
Όπως δήλωσε στον Alpha ο δικηγόρος του 28χρονου Ρομά, που συνελήφθη για το δυστύχημα, ο πραγματικός οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο αδελφός του και ο 28χρονος πήρε την ευθύνη ο ίδιος για να τον «καλύψει».
Πρόσθεσε, ότι έχει τραυματιστεί έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο της Τρίπολης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στις αρχές. Ο πατέρας του μαθητή από την πλευρά του εύχεται το περιστατικό αυτό να είναι το τελευταίο και ο γιος του το τελευταίο θύμα.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του δικηγόρου:
https://www.youtube.com/watch?v=RsgClm8QGCQ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μεσσηνία: Αμάξι περέσυρε και σκότωσε μαθητή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ληστεία στο Λούβρο: Εντοπίστηκε ένα από τα κλεμμένα κοσμήματα – Πώς έγινε η κινηματογραφική διάρρηξη
- Νετανιάχου: Ο ισραηλινός στρατός να αναλάβει “σθεναρή δράση εναντίον τρομοκρατικών στόχων στη Λωρίδα της Γάζας»
- Βασίλης Μπέτσης: Ποινική δίωξη για τον πρόεδρο του Ατρομήτου για τις κροτίδες και τις φωτοβολίδες
- Μεγάλη εβδομάδα για τις ευρωπαϊκές τράπεζες μετά το 24ωρο του τρόμου – Τι φοβούνται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού
