• Κοινωνία

    Άγρια δολοφονία στο Χαλάνδρι: Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος ιδιοκτήτης του σπιτιού (video)

    • NewsRoom


    Έγκλημα δείχνουν όλα τα στοιχεία γύρω από την ανακάλυψη του πτώματος σε ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, το απόγευμα της Πέμπτης.

    Το πτώμα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές, τυλιγμένο σε σεντόνια και δεμένο με σκοινιά, ενώ οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ήταν σε προχωρημένη σήψη.

    Αρχικά, οι πρώτες μαρτυρίες από τους κατοίκους της περιοχής υποστήριζαν ότι το θύμα ήταν μία γυναίκα γεωργιανής καταγωγής. Σύμφωνα με όσα έλεγαν οι γείτονες, η γυναίκα φέρεται να ήταν οικιακή βοηθός του Έλληνα ενοικιαστή.

    Στην πορεία της έρευνας, ωστόσο, αποκαλύφθηκε ότι η σορός ανήκει σε άντρα προχωρημένης ηλικίας, κοντά στα 60 χρόνια, ανατρέποντας το αρχικό σενάριο. Ο άντρας βρέθηκε φιμωμένος στην κρεβατοκάμαρα και μέσα σε λίμνη αίματος. Στο διαμέρισμα δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης.

    Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό, όταν ειδοποιήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, του δικηγόρου Χρήστου Λιντέρη, που ανησύχησε λόγο της έντονης δυσοσμίας.

     Όπως δήλωσε ο κ. Λιντέρης, νοίκιαζε τον περασμένο Σεπτέμβριο το διαμέρισμα σε ένα ζευγάρι, ενός Έλληνα μεσίτη και μιας Γερμανίδας., γύρω στα 50 με 60 ετών και οι δύο. Στα μέσα Δεκεμβρίου ο άνδρας τον ειδοποίησε πως θα πήγαινε στη Γερμανία, για χριστουγεννιάτικες διακοπές και θα του έδινε νωρίτερα το ενοίκιο. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδε.

    Όπως ανέφερε είδε τη σύντροφό του στις αρχές Ιανουαρίου, που του έδωσε το ενοίκιο για τον μήνα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που είδε και αυτήν. Όπως του είπε, δεν ήταν και τόσο καλά στην υγεία της.

    Από εκεί και πέρα, ανέφερε ο κ. Λιντέρης, άρχισαν να τους ψάχνουν διάφοροι. Έψαχναν τον άνδρα από τη δουλειά του, αλλά και η πρώην σύζυγός του για να του κάνει αγωγή διαζυγίου. Ο ίδιος θεωρούσε πως έλειπαν στη Γερμανία, καθώς το σπίτι παρέμεινε κλειστό.

    Σήμερα, όταν έφτασε στο σπίτι του κατάλαβε πως κάτι μύριζε άσχημα. Τότε κάλεσε την αστυνομία και αφού άνοιξαν την πόρτα διαπίστωσαν το πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

    Την ίδια ώρα, η γειτόνισσα που έσπευσε να ελέγξει με τον ιδιοκτήτη το σπίτι, αναφέρθηκε σε πτώμα γυναίκας, προκαλώντας αρχικά μία σύγχυση:

    «Ακούσαμε στη γειτονιά ότι έγινε ένα έγκλημα και βρήκανε μία γυναίκα σκοτωμένη και φιμωμένη, με αίματα γύρω. Ξέραμε ότι σε αυτό το σπίτι έμενε ένας 70χρονος συνταξιούχος και ερχόταν και μία Γεωργιανή. Λίγες μέρες τώρα, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, διαμαρτυρόταν ότι κάτι μυρίζει. Πήγα με τον ιδιοκτήτη, για να δούμε από πού προέρχεται η μυρωδιά. Όντως η μυρωδιά ήταν έντονη. Ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία. Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι ο άντρας, αλλά τελικά, όπως μας είπε η αστυνομία, είναι η γυναίκα».

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με πτώμα στο Χαλάνδρι: Εντοπίστηκε δεμένο με σχοινιά



    ΣΧΟΛΙΑ