ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές, το απόγευμα της Πέμπτης, σε ισόγειο κατοικίας στην περιοχή του Χαλανδρίου.
Το πτώμα βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνια και δεμένο με σκοινιά, ενώ οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ήταν σε προχωρημένη σήψη. Μάλιστα, παραμένει ακόμα άγνωστο το φύλο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του ισογείου, κάτι που κάνει ακόμα μεγαλύτερο το μυστήριο.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό, όταν ειδοποιήθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής, που διαμαρτύρονταν για έντονη δυσοσμία. Όταν βρέθηκαν στο σημείο, αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα.
Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φθινοπωρινές εικόνες από τη λίμνη της Καστοριάς
- Κωστής Χατζηδάκης: Μεγάλη εθνική επιτυχία οι συμφωνίες με τις ΗΠΑ
- Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας
- Δημοσιονομική παράλυση: Το Ανώτατο Δικαστήριο πάγωσε την καταβολή του επιδόματος για την αγορά τροφίμων σε εκατομμύρια Αμερικανούς με χαμηλό εισόδημα