• Top Stories

    Αυτά είναι τα πιθανά ονόματα του νέου βασιλικού μωρού της Βρετανίας

    • NewsRoom
    Ουίλιαμ

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγό του δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον


    Μέρι, Άλις και Βικτόρια είναι μερικά από τα ονόματα που προτιμώνται σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, αν το μωρό της Δούκισσας του Κέμπριτζ και συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μιντλετον, είναι κορίτσι. Άλμπερτ, Άρθουρ και Φρεντ είναι τα πλέον αγαπητά, αν το μωρό είναι αγόρι.

    Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας που αναμένεται ανά ώρα δεδομένου του ότι η αγαπητή Κέιτ μετέβη στο ιδιωτικό μαιευτήριο Lindo Wing του St Mary’s Hospital στο δυτικό Λονδίνο θα είναι το τρίτο εγγόνι του πρίγκιπα και διαδόχου του βρετανικού θρόνου Κάρολου και το τρίτο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄, η οποία το Σάββατο γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της. Σημειώνεται δε πως οι βρετανοί βασιλείς έχουν άλλα τρία δισέγγονα από την 67χρονη κόρη τους πριγκίπισσα ‘Αννα.

    Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού του, τον 69χρονο πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα του, τον 35χρονο πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον 4χρονο αδελφό του πρίγκιπα Τζορτζ και τη δίχρονη πριγκίπισσα αδελφή του Σάρλοτ.

    Με τον ερχομό στον κόσμο του μωρού, ο 33χρονος αδελφός του Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι, που θα παντρευτεί στις 19 Μαΐου την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ από την Καλιφόρνια, θα λάβει την έκτη θέση στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παροξυσμός στο Λονδίνο – Γεννάει η Κέιτ Μίντλετον!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάρολος και Καμίλα έρχονται στην Ελλάδα – Τι θα κάνουν και ποιους θα συναντήσουν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο πρίγκιπας Κάρολος στέλνει μήνυμα στην Ελλάδα εν όψει της επίσκεψής του



    ΣΧΟΛΙΑ