• Κοινωνία

    Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Μαρτυρία σοκ για το τροχαίο με το Golf του θανάτου

    • NewsRoom

    Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς που βρήκε τραγικό θάνατο


    Ολοένα και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που φτάνουν στις αστυνομικές αρχές, σχετικά με το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον 23χρονο Αλέξανδρο Ζαχαριά, γιο του επιχειρηματία που έχει την ομώνυμη επιχείρηση παιχνιδιών.

    Στην προσπάθεια τους να διαλευκάνουν τα αίτια που οδήγησαν στο θανατηφόρο τροχαίο του νεαρού, οι αστυνομικοί αναζητούν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που μπορούν να συγκεντρώσουν.

    Υπενθυμίζεται ότι το μοιραίο δυστύχημα έλαβε χώρα χθες το απόγευμα, λίγο μετά τις 6, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς επί της λεωφόρου Τραπεζούντος, βγήκε εκτός πορείας, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε ένα δέντρο και ο νεαρός να βρει τραγικό και ακαριαίο θάνατο.

    Οι πρώτες πληροφορίες προέρχονται από τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής και προκαλούν σοκ.

    «Άκουσα εκκωφαντικό θόρυβο, βγήκα έξω και είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο. Ήταν το αυτοκίνητο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΣΚΑΪ η κυρία Κυριακή, κάτοικος της περιοχής, η οποία μένει ακριβώς δίπλα στο σημείο που έχασε την ζωή του ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς.

    Η σύγκρουση του οχήματος, ενός Volkswagen Golf, με το δέντρο ήταν σφοδρότατη, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την κ. Κυριακή, η οποία δήλωσε πως αρχικά δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήταν αυτό που έβλεπε.

    Όπως περιέγραψε η κάτοικος του Αγίου Στεφάνου, μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες, ωστόσο η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα.

    Στη συνέχεια, οι διασώστες του ΕΚΑΒ έβγαλαν τον νεαρό από το αυτοκίνητο, όμως εκείνος ήταν ήδη νεκρός.

    Οι κάτοικοι της περιοχής χαρακτηρίζουν τον συγκεκριμένο δρόμο, στον οποίο σημειώθηκε η τραγωδία ως «καρμανιόλα».

    «Είναι φοβερά επικίνδυνος. Τρέχουν σαν να είναι ράλι» είπε η γυναίκα.



    ΣΧΟΛΙΑ